Oribi Analytics – en værdig konkurrent til Google Analytics

Denne artikel indeholder affiliate- og reklame tekster

Oribi Analytics - giver værdifuld indsigt og større bruger­venlighed

Oribi Analytics er et nyt analyseværktøj, der har allerede etableret sig som en værdig konkurrent til Google Analytics. Ikke fordi det er mere avanceret, men fordi det skiller sig ud ved at være langt mere brugervenligt, når først det er implementeret.

Oribi er simpelt værktøj, der giver værdifuld indsigt i, hvordan de besøgende færdes på dit website. Det er der som sådan ikke noget banebrydende i, men måden, hvorpå Oribi er i stand til at afdække skjult potentiale i marketingaktiviteter, udarbejder automatiserede rapporter og analysere trafikken er i dén grad et friskt pust.

Oribi er stærkt alternativ til Google Analytics

De fleste, der har et website, har behov for at analysere og tracke brugerens færden i forbindelse med løbende optimering og effektivisering. I langt de fleste tilfælde betyder det, at de bruger Google Analytics, hvilket er forståeligt – Google Analytics er det førende værktøj til analyse af brugeradfærd.

Det skyldes langt hen ad vejen, at det er et godt og avanceret værktøj, som ikke koster noget. Ulempen kan dog være, at der er så mange funktioner, at er vanskeligt at bruge det. Det gør brugeroplevelsen besværlig, og det kan være en hæmsko for dem, der rent faktisk skal implementere det.

Hvorfor skifte til Oribi Analytics?

Ovenstående problemstilling er netop dét, Oribi løser. Den helt klare fordel ved Oribi er, at det er et automatiseret analyseværktøj, som er langt mere brugervenligt. Med Oribi har du eksempelvis mulighed for at automatisk generere rapporter, måle dine KPI’er, analysere den besøgendes færden og en lang række andre funktioner, der hidtil har været forbeholdt dem, der brugte Google Analytics.

Med Oribi får du nemt indsigt i de vigtige områder på dit website, ligesom du har mulighed for at se, hvor du mister trafik. Værktøjet kommer automatisk med forslag til forbedringer, så du slipper for at skulle analysere på trafikken på egen hånd. Det gør Oribi til et langt mere overskueligt værktøj.

Hvad kan Oribi?

Med Oribi har du en lang række funktioner, som gør det letter for dig at analysere de besøgendes færden på dit website. Det er en utroligt effektiv og brugervenlig løsning, som gør det langt nemmere for dig at forstå, hvordan de besøgende bruger din hjemmeside, samt hvor der er plads til forbedringer.

Den indsigt du får, giver dig mulighed for at optimere dit website med henblik på at forbedre konverteringsraten og brugervenligheden, så du får mere ud af trafikken. Formålet med Oribi er altså at gøre analytics forståelig for alle, så det ikke kun er professionelle marketingfolk, der kan analysere og forstå dataen, der genereres af værktøjet.

Analysér og optimér dine call to actions og topsider: Du får nemt ved at finde ud af, hvilke knapper dine besøgende primært klikker på, ligesom du kan se, hvilke sider der performer bedst – og hvor du mister dine brugere i deres færden på vej til en konvertering.

Se det store billede: Når du bruger Oribi, får du præsenteret det store billede frem for en masse data, du selv skal analysere på. Oribi tracker al interaktion på dit site, men du får en opsummering i en simpel version, hvor du kan se de mest betydningsfulde handlinger, indblik og tendenser.

Track dine marketing-kanaler: Med Oribi kan du nemt se, hvor dine besøgende kommer fra. Analysér trafik fra eksempelvis Facebook, Google, Google Ads og Instagram – og få indsigt brugerens adfærd og brugsmønster på baggrund heraf, så du kan se, hvilke marketing-kanaler der konverterer bedst.

Ingen programmering nødvendig: Oribi er mulig at implementere, uden der skal involveres en programmør. Du kan selv definere dine primære konverteringsmål, bygge funnels og generere rapporter, helt uden du behøver at kunne programmere eller have forstand på kode.

Oribi vs Google Analytics: Hvad er bedst?

Det er vanskeligt at sige, hvad der er bedst, da det afhænger af, hvad dit behov er. Der er dog ingen tvivl om, at Oribi henvender sig til dig, der ønsker en brugervenlig og nem udgave af Google Analytics – dog med nøjagtigt lige så avancerede muligheder.

Med Oribi danner du nemt et overblik over trafikken på din hjemmeside, så du er i stand til at optimere dér, hvor det er nødvendigt. Du behøver ikke at bruge tid på at udarbejde rapporter, da disse udarbejdes automatisk. Oribi gør faktisk det hele automatisk, så du får langt nemmere ved at få noget ud af din data.

Prøv og test Oribi Analytics her

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Zetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalBIDdanmark byfornyelseWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Webmaster service Wordpress hjælpConcilio & CoFerratum Businessfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

nr consultingWaoo internetweplyDineroDanDomainFreeport media & filmnordCoolcosELITE2020Frie fagforeninglæs lyt lev saxoCATonny MikkelsenKH DrivingBilly regnskab

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.