Annoncering på medie med forretnings og netværksgrupper

Kom i kontakt med aktive sparrings- & netværksgrupper

Formålet med dette site, er at gøre det nemmere for netværks­interesserede at finde et nyt netværk i en bestemt by. Som annoncør har du dermed mulighed for at komme i kontakt med flere erhvervsledere og indehavere af virksomheder rundt om i Danmark.

Vi ønsker at annonceringen skal være simpel, og har derfor valgt at bruge traditionel bannerannoncering og logo-annoncer til at øge brand- og genkendelses­værdien overfor de besøgende.

Vores annonceringsmodeller er følgende.

Banner:
Vi benytter annonceringsformatet: 300x250px
Format: jpg eller png
Min. annonceperiode udgør 8 måneder.
Bannerproduktion: 99,00 kr. (Kan tilvælges, hvis man ikke har et banner)
PRIS PR. BANNER 199,-/PR. MD.

Logobanner:
Vi har 2 logo-annoncerings modeller:

Logo-banner model 1 toppen af siden, logo i grey:
Format: jpg
Antal annoncepladser: 10 stk.
Min. annonceperiode udgør 8 måneder.
PRIS PR. LOGO-BANNER 179,-/PR. MD.

Logo-banner model 2 under bloggen, logo i grey:
Format: jpg
Antal annoncepladser: 15 stk.
Min. annonceperiode udgør 8 måneder.
PRIS PR. LOGO-BANNER 89,-/PR. MD.

Artikel-sponsor
Ønsker du at promovere dit erhverv eller har du et arrangement på vej? Så er en sponsoreret artikel en effektiv måde at promovere på.

Artiklen vil være markeret som “sponsoreret”, men derudover vil den optræde som en almindelig artikel på Erhvervsnetværk.dk.

Sponsoreret artikel inkl. tekstproduktion
Prisen inkluderer en artikel skrevet af en af vore tekstforfattere, baseret på en snak med jer. Den færdige og godkendte artikel vil ligge permanent på netværkssitet efter opsætning. Artiklen vil typisk være på 500-700 ord og kan indeholde op til 2 links, som annoncøren råder over. Billedemateriale skal være kundens eget.
PRISEN UDGØR ET ENGANGSBELØB 1299,-

Sponsoreret artikel ekskl. tekstproduktion
Har du selv en velskrevet artikel parat, kan vi bringe den. Artiklen skal typisk have 500 til 1000 ord og være beskrivende, og vi forbeholder os endelig redigeringsret. Den færdige og godkendte artikel vil ligge permanent på netværkssitet efter opsætning. Artiklen kan indeholde op til 2 links, som annoncøren råder over. Billedemateriale skal være kundens eget.
PRISEN UDGØR ET ENGANGSBELØB 999,-

Instagram & Facebook-post
For ekstra opmærksomhed kan vi poste link til din artikel til vores Facebook-fans. Dette er inkluderet i prisen.

Alle nævnte priser er excl. moms.

Har du interesse i at annoncere hos os, kan du kontakte Michael hos Zetup Kommunikation på telefon 7111 3500 eller via kontaktformularen her.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
Zetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalWinefamly vinbiddanmark

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

fagforening mabilligt abonnementFerratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælp

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Kontorløsninger

Kontorløsninger til alle behov tæt på letbanen og motorvejen i Odense

Har du hørt om kontorfaciliteterne hos Syddanske Forskerparker? Hvis ikke – så er de værd at have i tankerne, hvis du skal bruge nyt kontor til virksomheden. Syddanske Forskerparker har et bredt udvalg af kontorlejemål, og der er helt sikkert et kontor, der passer til din virksomhed, uanset om I er en startup, en scale-up eller en allerede veletableret virksomhed.

Læs mere
Hvordan lærer vi bedst i 2024

Hvordan lærer vi bedst i 2024

I en verden, hvor teknologien udvikler sig hurtigere end nogensinde, ændrer vores tilgang til læring og uddannelse sig også markant. I 2024 findes der en lang række innovative læringsmuligheder, der strækker sig langt ud over de traditionelle uddannelsesinstitutioners mure. Disse muligheder inkluderer fleksible og personligt tilpassede læringsveje, som tilgodeser individuelle behov og livsstil – og de er begyndt at hitte

Læs mere
Egen IT-afdeling

Egen IT-afdeling vs. outsourcing af IT-service

Driver du dit eget firma, er der mange ting at tage stilling til hele tiden. Blandt andet skal du finde ud af, hvorvidt det giver bedst mening at have din egen IT-afdeling eller ej. Det er nemlig ikke i alle tilfælde, at det er værd at bruge penge på dette. Tværtimod kan der være mange situationer, hvor man er bedre

Læs mere
læs lyt lev saxoCAWaoo internetMåltidskassernr consultingDanDomainnordweplyELITE2020Frie fagforeningDineroseo rapportBilly regnskabbilBILakut vvs

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.