Egen IT-afdeling vs. outsourcing af IT-service

2021inkii

Driver du dit eget firma, er der mange ting at tage stilling til hele tiden. Blandt andet skal du finde ud af, hvorvidt det giver bedst mening at have din egen IT-afdeling eller ej. Det er nemlig ikke i alle tilfælde, at det er værd at bruge penge på dette.

Tværtimod kan der være mange situationer, hvor man er bedre tjent med at udlicitere det til et andet firma. Hvad der er det mest optimale for din forretning, er svært at give et konkret svar på, da der er mange faktorer at tage højde for i denne henseende.

Egen IT-afdeling er en stor udgift

Det er naturligvis vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er billigt at have sin egen IT-afdeling. Det er en branche, hvor man som regel skal betale høje lønninger, hvis man vil have de bedste folk. Derfor er det også vigtigt, at man har tilstrækkeligt med arbejde til dem.

Det kan være dyrt at holde liv i en hel IT-afdeling, hvis der sjældent er brug for deres kompetencer. I et sådant tilfælde vil det være bedre at indgå en aftale med en anden virksomhed, som du kan kontakte, når der opstår IT-relaterede problemer i dit firma.

Har du brug for akut assistance?

Driver du et firma, der er afhængigt af IT, kan du have brug for akut assistance. Er der f.eks. en server, der går ned, kan det forhindre dine ansatte i at udføre deres arbejde. I et sådant tilfælde har du ikke tid til at vente flere timer på, at problemet bliver udbedret.

Hvis det er tilfældet i dit firma, så kan det være en god idé at have din egen IT-afdeling. Omvendt vil det være muligt at indgå en aftale med et andet firma, der forudsætter, at de kan rykke hurtigt ud. De fleste leverandører af IT-service ved nemlig, at det kan være afgørende.

Lav en fast aftale med en leverandør

Beslutter du dig for, at du ikke vil have din egen IT-afdeling, skal du finde et andet firma at udlicitere dette arbejde til. I denne forbindelse er det meget vigtigt at indgå en fast aftale med et firma, så du altid ved, hvem du skal tage kontakt til.

F.eks. kan du vælge at indgå en fast aftale om IT service hos GladTeknik. Dermed er du sikker på, at du altid har nogen at ringe til, når det hele brænder på. Her er det også værd at påpege, at du skal vælge et firma i dit lokalområde, så de hurtigt kan rykke ud ved behov.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Winefamly vinbiddanmarkerhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

billigt abonnementWebmaster service Wordpress hjælpFerratum Businessfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Kontorløsninger

Kontorløsninger til alle behov tæt på letbanen og motorvejen i Odense

Har du hørt om kontorfaciliteterne hos Syddanske Forskerparker? Hvis ikke – så er de værd at have i tankerne, hvis du skal bruge nyt kontor til virksomheden. Syddanske Forskerparker har et bredt udvalg af kontorlejemål, og der er helt sikkert et kontor, der passer til din virksomhed, uanset om I er en startup, en scale-up eller en allerede veletableret virksomhed.

Læs mere
Hvordan lærer vi bedst i 2024

Hvordan lærer vi bedst i 2024

I en verden, hvor teknologien udvikler sig hurtigere end nogensinde, ændrer vores tilgang til læring og uddannelse sig også markant. I 2024 findes der en lang række innovative læringsmuligheder, der strækker sig langt ud over de traditionelle uddannelsesinstitutioners mure. Disse muligheder inkluderer fleksible og personligt tilpassede læringsveje, som tilgodeser individuelle behov og livsstil – og de er begyndt at hitte

Læs mere
Egen IT-afdeling

Egen IT-afdeling vs. outsourcing af IT-service

Driver du dit eget firma, er der mange ting at tage stilling til hele tiden. Blandt andet skal du finde ud af, hvorvidt det giver bedst mening at have din egen IT-afdeling eller ej. Det er nemlig ikke i alle tilfælde, at det er værd at bruge penge på dette. Tværtimod kan der være mange situationer, hvor man er bedre

Læs mere
akut vvsWaoo internetMåltidskasserDanDomainBilly regnskabnordCADineroFrie fagforeningbilBILseo rapportnr consultingELITE2020weplylæs lyt lev saxo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.