Redaktionen – Kontakt til erhvervsnetværk

Kontakt og kommunikation vil altid være alfa og omega for enhver virksomhed. Her har du kontakt til redaktionen. Skriv endelig hvis du mener, vi kan hjælpe med at informere om din virksomhed eller du har et projekt der skal have lidt ekstra attention i et netværk.

Redaktionen hjælper gerne..

Har du spørgsmål til sitet, tilmelding af et netværk, annoncering eller anden information til redaktionen, så udfyld venligst felterne nedenfor.

Hvis der er tekniske problemer kan du også kontakte os her – vi er klar til at hjælpe.

Med venlig hilsen
Redaktionen

Alle felter bedes udfyldt ved kontakt, tak.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

erhvervsnetvaerk Niipit portalWinefamly vinZetupweb logoBIDdanmark byfornyelse

Alle logoer er reklame- eller affiliateaftaler. De er fra virksomheder der har betalt sig til en annonceplads.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum BusinessConcilio & CoaseWebmaster service WordPress hjælp

Alle logoer er reklame- eller affiliateaftaler. De er fra virksomheder der har betalt sig til en annonceplads.

Artikler og Netværks nyheder

Bemærk: Vi gør brug af reklame og affiliate-links i vores artikler.

erhvervsnetværk.dk hjertestarter

Effektiv hjælp – find en hjertestarter

Det voksende antal hjertestartere i Danmark, har på 15 år været med til at tredoble overlevelsen efter et hjertestop uden for sygehuset – det har ingen andre lande kunne præstere. I skrivende stund er der installeret, flere end 20.000 hjertestartere..

Læs mere
erhvervsnetvaerk online annoncering

Online annoncering til mindre virksomheder

Et nyere online marketing bureau har set lyset i at hjælpe mindre virksomheder med online annoncering. Her er hjælp til at annoncere online på nettet, med dit produkt eller dit website til en fast månedlig pris, alt efter det budget du vælger..

Læs mere
erhvervsnetvaerk.dk linkedin

LinkedIn er uerstattelig på jobmarkedet

LinkedIn – find dit nye job gennem dem du kender LinkedIn er et globalt socialt netværk, som er målrettet erhvervslivet. Selvom det egentlig ikke er en decideret jobsøgningsportal, er det alligevel en af de mest effektive og omtalte karriereredskaber..

Læs mere
KH DrivingTonny MikkelsenansatteFreeport media & filmCAUgo RelateDanDomainWaoo internetFrie fagforeningBilly regnskabTime Out In Timeerhvervsnetvaerk.dk Illumina International LogoDineroCoolcosDebito

Alle logoer er reklame- eller affiliateaftaler. De er fra virksomheder der har betalt sig til en annonceplads.