Redaktionen – Kontakt til erhvervsnetværk

Kontakt og kommunikation vil altid være alfa og omega for enhver virksomhed. Her har du kontakt til redaktionen. Skriv endelig hvis du mener, vi kan hjælpe med at informere om din virksomhed eller du har et projekt der skal have lidt ekstra attention i et netværk.

Redaktionen hjælper gerne..

Har du spørgsmål til sitet, tilmelding af et netværk, annoncering eller anden information til redaktionen, så udfyld venligst felterne nedenfor.

Hvis der er tekniske problemer kan du også kontakte os her – vi er klar til at hjælpe.

Med venlig hilsen
Redaktionen

Alle felter bedes udfyldt ved kontakt, tak.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem.

erhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logobiddanmarkWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Webmaster service WordPress hjælpbilligt abonnementfagforening maFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Hvordan lærer vi bedst i 2024

Hvordan lærer vi bedst i 2024

I en verden, hvor teknologien udvikler sig hurtigere end nogensinde, ændrer vores tilgang til læring og uddannelse sig også markant. I 2024 findes der en lang række innovative læringsmuligheder, der strækker sig langt ud over de traditionelle uddannelsesinstitutioners mure. Disse muligheder inkluderer fleksible og personligt tilpassede læringsveje, som tilgodeser individuelle behov og livsstil – og de er begyndt at hitte

Læs mere
Egen IT-afdeling

Egen IT-afdeling vs. outsourcing af IT-service

Driver du dit eget firma, er der mange ting at tage stilling til hele tiden. Blandt andet skal du finde ud af, hvorvidt det giver bedst mening at have din egen IT-afdeling eller ej. Det er nemlig ikke i alle tilfælde, at det er værd at bruge penge på dette. Tværtimod kan der være mange situationer, hvor man er bedre

Læs mere
DanDomainnr consultingELITE2020bilBILFrie fagforeningDineroWaoo internetseo rapportnordakut vvsMåltidskasserBilly regnskabCAweplylæs lyt lev saxo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.