Derfor er markedsføring afgørende for din virksomheds succes

2021inkii

Succesfuld markedsføring er afgørende for en virksomheds evne til at tjene penge, da det direkte påvirker salget og kendskabet til ens brand.

Markedsføring skaber bevidsthed om et produkt eller en tjeneste og kommunikerer virksomhedens tilbud til potentielle kunder. Det handler om at forstå og imødekomme kundens behov og præferencer, hvilket fører til øget kundeloyalitet og gentagne køb.

Markedsføring kan være mange ting. Det kan dække over alt lige fra logotryk på kuglepenne eller vandflasker, til store plakater og reklamer på bygninger eller busser. At vælge den rette strategi og den rigtige form for markedsføring hænger sammen med virksomhedens målgruppe, og det er derfor vigtigt, at man ikke tager let på dette. Jo bedre man kender sin målgruppe og deres præferencer, jo mere nøjagtigt kan man målrette sine markedsføring imod dem.

I artiklen vil vi dykke ned i en verden, som kan være til frustration for mange, men hvis gjort rigtigt kan være hele grundstenen for ens virksomheds succes – nu og i fremtiden.

Digital markedsføring

Den primære kanal for markedsføring i dag er internettet. Med udbredelsen af internettet og elektroniske enheder som smartphones og tablets, der gør os i stand til at være online hele tiden, er der ikke noget at sige til, at digital markedsføring er blevet den mest anvendte markedsføringsform i dag.

Hvad end man befinder sig på Facebook eller andre sociale medier, nyhedshjemmesider eller blogs, vil man oftest blive udsat for forskellige former for reklamer. Det har aldrig været lettere for forbrugeren at finde frem til det produkt eller den service, som de er på udkig efter. Omvendt har det dog gjort konkurrencen mellem virksomhederne større, og hvis man vil anvende den digitale form, så skal man holde tungen lige i munden.

Traditionel markedsføring

Udbredelsen af internettet og den digitale markedsføring har dog ikke formået at eliminere den mere traditionelle form for markedsføring. Plakater i gadebilledet, reklamer på busser og reklameskærme på togstationer og i storcentre, er også en utrolig effektiv form for markedsføring, som bestemt ikke er gået af mode. Fordelene ved f.eks. reklameskærme på offentlige steder er blandt andet, at der er rigtig mange mennesker, der ser dem. Denne eksponering gør ikke blot, at man få udvidet kendskabet til ens brand eller virksomhed, men også at man skaber tillid til de potentielle kunder. Tillid er et afgørende element, når det kommer til forbrugeradfærd. Af denne grund alene bør man overveje reklameskærme i sin markedsføring.

Hvilken type markedsføring er bedst?

Hvilken af de nævnte typer markedsføring der er bedst er på mange måder en subjektiv vurdering. Det afhænger nemlig både af virksomhedens branche og dens produkter eller ydelser. Det vil sige, at den markedsføring som fungerer godt for én virksomhed ikke nødvendigvis gør for en anden virksomhed. Derfor er det vigtigt, at man får lagt en gennemtænkt strategi og herefter holder sig til den. Ved at gøre dette er der en langt større chance for, at ens markedsføring vil være succesfuld for ens virksomhed.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
erhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmarkWinefamly vinZetupweb logo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum Businessbilligt abonnementWebmaster service Wordpress hjælpfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Effektive strategier for netværk i tung industri og produktion

Effektive strategier for netværk i tung industri og produktion

Netværk i tung industri og produktion kan åbne døre til nye muligheder, styrke samarbejdet og forbedre innovation. At opbygge et stærkt netværk kræver en strategisk tilgang, især i en sektor, hvor relationer ofte er fundamentet for succes. Her er nogle vigtige strategier for at styrke dit professionelle netværk i denne dynamiske branche. At navigere i den tunge industri og produktionssektoren

Læs mere
konferencelokale

Din guide til konferencelokaler i København

Når det kommer til at afholde konferencer i hjertet af Skandinaviens pulserende kultur og erhvervsliv, er København en uovertruffen destination. Byen, med sin charmerende blanding af gammel verdens charme og moderne innovation, tiltrækker virksomheder og organisationer fra hele verden på udkig efter det perfekte sted at afholde deres næste store begivenhed. Men med et så rigt udvalg af konferencelokaler i

Læs mere
Kontorløsninger

Kontorløsninger til alle behov tæt på letbanen og motorvejen i Odense

Har du hørt om kontorfaciliteterne hos Syddanske Forskerparker? Hvis ikke – så er de værd at have i tankerne, hvis du skal bruge nyt kontor til virksomheden. Syddanske Forskerparker har et bredt udvalg af kontorlejemål, og der er helt sikkert et kontor, der passer til din virksomhed, uanset om I er en startup, en scale-up eller en allerede veletableret virksomhed.

Læs mere
bilBILnr consultingseo rapportlæs lyt lev saxoWaoo internetCAweplyDineroELITE2020Billy regnskabMåltidskasserFrie fagforeningnordakut vvsDanDomain

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.