Velkommen til erhvervsnetværk.dk

Et bredt netværk er guld værd
- for faglige input og det gode samarbejde

Velkommen til – vi i er online – og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi super glade for resultatet. Her er mulighedernes land, for at få adgang til en bred og stor kontaktflade blandt virksomheder, beslutningstagere og erhvervsledere.

Vores vision er at skabe information om de forskellige danske relationsnetværk .

Hvem er den mulige bruger?

Det er stort set alle der kan bruge et netværk som noget aktivt. Det kunne jo være at du har fået nyt ansvar i virksomheden, flyttet til en anden by eller blot ønsker at udvide den personkreds, der kan sætte tingene i gang for dig eller virksomheden.

Vi har været igennem nettet og fundet de netværk der er online i Danmark og listet dem under de respektive byer. Skulle du kende et netværk der mangler, vil vi meget gerne dele det.

Hvis der er spørgsmål til denne side, af den ene eller anden slags, så kan redaktionen kontaktes her.

Velkommen til og vi håber at du vil dele vores site med dit netværk.

/Redaktionen

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
erhvervsnetvaerk Niipit portalWinefamly vinbiddanmarkZetupweb logo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

billigt abonnementFerratum Businessfagforening maWebmaster service Wordpress hjælp

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

MåltidskassernordweplyELITE2020nr consultingDanDomainbilBILBilly regnskabDinerolæs lyt lev saxoCAWaoo internetseo rapportakut vvsFrie fagforening

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.