Hvad får man ud af et medlemskab af Rotary Danmark?

Denne artikel indeholder reklame tekster

Rotary er et erhvervsnetværk der dækker Danmark og resten af verden

Rotary er en unik organisation, der både har en lokal og international forankring. Det primære formål med Rotary i Danmark og resten af verden er at skabe et rum, hvor medlemmerne kan udvikle deres erhvervsmæssige kompetencer.

Netværket henvender sig primært til mænd og kvinder med ledelsesmæssige funktioner. De virksomheder, medlemmerne kommer fra, har vidt forskellige karakter – nogle er offentlige, mens andre er private.

Herudover er der både større virksomheder og selvstændige, som ønsker at lære andre ledere at kende på tværs af faggrænser. Medlemmerne har mulighed for at skabe et solidt netværk og trække på hinandens erfaringer.

Hvorfor melde dig ind i Rotary-Club?

Rotary er for de personer, der ønsker at skabe et værdifuldt samarbejde med andre – både i det lokale, men også i den internationale verden. Formålet er at fremme og styrke viljen til at lede en virksomhed, så den opnår resultater på baggrund heraf.

Her får du således et seriøst erhvervsnetværk, som du kan trække på, når du har behov for det. Du får hjælp til at udvikle dit netværk, at omgås dine medarbejdere med et åbent sind, at anerkende og interessere dig for samfundet.

I hele verden

Rotary dk er ikke bare et netværk med dansk forankring, men en international organisation med omkring 1,2 millioner medlemmer fordelt på 166 lande. I den danske Rotary-club er der omkring 11.700 medlemmer i 272 klubber, som er beliggende i hele landet.

Det internationale hovedkontor er beliggende i Evanstone i USA. Herudover hører et stort antal af regionskontorer til. For at sikre, der konstant er udvikling i Rotary, vælges der hvert år en ny verdenspræsident, som efterfølgende fremlægger sine visioner for det kommende år.

Hvad er formålet?

De visioner, der fremlægges, består typisk af globale temaer, som det enkelte land omsætter til de forhold, som gør sig gældende i det lokale nærområde. På den måde er der tale om en international organisation, som påvirker lokalmiljøer i hele verden.

Temaerne kan eksempelvis være følgende: 

  • Sikring af rent drikkevand
  • Gøre det muligt for alle at lære at skrive og læse
  • At sikre et sundhedsvæsen, som er til gavn for borgerne
Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Zetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmarkWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum Businessfagforening maWebmaster service Wordpress hjælpbilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Coolcoslæs lyt lev saxoKH DrivingweplyTonny MikkelsenFreeport media & filmDineronr consultingCABilly regnskabFrie fagforeningnordDanDomainWaoo internetELITE2020

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.