LinkedIn er uerstattelig på jobmarkedet

(Artiklen indeholder reklamelinks)

LinkedIn - find nye muligheder gennem dem du kender

LinkedIn er et globalt socialt netværk, som er målrettet erhvervslivet. Selvom det egentlig ikke er en decideret jobsøgningsportal, er det alligevel en af de mest effektive og omtalte karriere redskaber til jobsøgende.

1.200.000 danskere har i dag en LinkedIn profil, og på verdensplan er der pt. 500 mio. brugere. Her bruger man platformen til at opbygge et professionelt netværk online. Er du jobsøgende, ønsker du at udvide dit netværk, så din virksomhed kan vækste, eller vil du bare gerne være en del af det største netværk i verden, er LinkedIn den perfekte platform.

Vis din professionelle karriere frem

På LinkedIn fokuseres der udelukkende på karriere og erhverv. Din profil skal derfor kortlægge dit karriereforløb, og beskrive hvilken erfaring du har opnået gennem årene på arbejdsmarkedet. Den største styrke ved LinkedIn, er at den kombinerer et netværk med en CV-database. Her er brugerne kun interesseret i din karriere og erfaring, og sorterer andre overflødige detaljer væk. Det gør det let at tale afslappet om nye muligheder med interessante profiler. Samtidig kan du hurtigt få et overblik over, hvem der ville være relevant for dig at samarbejde med.

På din profil kan du også vise hvilke virksomheder du er interesseret i, ved at følge dem. Her vil du kunne holde øje med ledige stillinger, og modtage nyheder og feeds fra virksomheden. Det kan sende et signal om hvem du er, udfra hvilke virksomheder du følger. Så følg kun dem der er relevante for dig og skab på den måde et billede af din person og dine interesser.

Ved at have en profil, deler du dit CV med hele verden og gør det let for virksomheder at få et hurtigt indtryk af dine kompetencer.

Søg inspiration på andre profiler

For at få opbygget den perfekte profil, kan du søge inspiration hos andre. Hold øje med, hvordan andre beskriver deres karriereforløb. Brug gerne dem der har samme faglige baggrund, eller en lignende jobtitel som din. Du kan evt. også søge efter nogle, der søger de samme stillinger som dig. På den måde kan du lure lidt af, hvordan de har gjort. Pointen ved et netværk er jo netop at hjælpe hinanden, og har vil andre ofte være behjælpelige med at få dig godt i gang på platformen.

Start din LinkedIn profil nu

Her er nogle spørgsmål du kan stille dig selv, inden du går i gang med din profil.

Hvordan skal jeg præsentere mig selv?
Hvordan vil jeg beskrive min erhvervserfaring?
Hvad søger jeg? (Husk at være specifik og målrettet)
Hvilke virksomheder er jeg interesseret i?
Og hvordan kan jeg skille mig ud?

Husk også at have et tydeligt og professionelt billede af dig selv i din profil. Bliv en del af verdens største erhvervsnetværk – Opret dig lige her

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
erhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmarkZetupweb logoWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

billigt abonnementFerratum Businessfagforening maWebmaster service Wordpress hjælp

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Egen IT-afdeling

Egen IT-afdeling vs. outsourcing af IT-service

Driver du dit eget firma, er der mange ting at tage stilling til hele tiden. Blandt andet skal du finde ud af, hvorvidt det giver bedst mening at have din egen IT-afdeling eller ej. Det er nemlig ikke i alle tilfælde, at det er værd at bruge penge på dette. Tværtimod kan der være mange situationer, hvor man er bedre

Læs mere
Billy regnskabDanDomainFrie fagforeningseo rapportlæs lyt lev saxoMåltidskasserakut vvsDineronordbilBILWaoo internetCAELITE2020nr consultingweply

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.