En platform for forretningsledere: KenMay Ledernetværk Næstved

KenMay Ledernetværk Næstved er et dynamisk og inspirerende miljø skræddersyet til ejerledere og direktører. Med et primært fokus på lederudvikling, inspiration og netværksskabelse, tilbyder KenMay en unik platform til erhvervsledere i Næstved og omegn​.

I en tid, hvor store forandringer og digitalisering hersker, er der et stigende behov for at tænke nyt. Verdens største taxiselskaber ejer ingen biler, de største hoteller ejer ingen værelser, og de største medievirksomheder producerer intet indhold selv. KenMay Ledernetværk indvier medlemmerne i, hvordan virksomheder kan blive bedre til at skabe innovation, effektivitet og besparelser gennem ‘nede-på-jorden-digitalisering’. Netværket giver indsigt i, hvor årsagen til disse omvæltninger skal findes, og hvad man som virksomhed kan gøre for at ruste sig​.

Inspirerende Speakere og Netværksarrangementer

KenMay Ledernetværk Næstved byder på en række inspirerende speakere, der deler deres ekspertise og erfaringer med medlemmerne. Nogle af de tidligere speakere inkluderer Jens Moberg, Mette Østergaard, og Lykke Friis. Fremtidige speakere inkluderer Christian Arnstedt, Michael Nørager, og Adam Price​.

Netværksprogrammet for 2023 inkluderer også seks morgenmøder i Enø Salen på Enø og en sommerevent på Midtsjælland. Medlemskab tegnes for 12 måneder og giver adgang til disse arrangementer, der fungerer som platforme for indlæring og netværksskabelse​

Fordele ved Medlemskab

Som medlem af KenMay Ledernetværk Næstved bliver du en del af et større netværk, der udover Næstved, også har afdelinger i København, Køge og på Lolland-Falster. Du har dermed mulighed for at deltage i alle arrangementer på tværs af afdelingerne​.

Er du i tvivl om, hvorvidt KenMay Ledernetværk er noget for dig? Du kan ansøge om at komme med til et af netværkets arrangementer helt gratis og uforpligtende, og opleve hvad de kan bidrage med af inspiration og udvikling for dig som ejer eller leder​.

Hør, hvad Jens Ravn, ejerleder & CEO af AV-HUSET A/S, og Jesper Holst Schmidt, CEO hos That’s Mine, siger om deres oplevelser med KenMay Ledernetværk. De roser begge netværket for dets inspirerende oplæg og muligheder for networking​.

For yderligere information, besøg 
KenMay Ledernetværk Næstved.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Zetupweb logoWinefamly vinbiddanmarkerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

fagforening mabilligt abonnementFerratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælp

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Waoo internetlæs lyt lev saxonordDanDomainseo rapportweplyCAnr consultingBilly regnskabakut vvsFrie fagforeningbilBILMåltidskasserELITE2020Dinero

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.