Effektiv hjælp – find en hjertestarter

(Artiklen indeholder reklamelinks)

Værd at vide - find en Hjertestarter

Det voksende antal hjertestartere i Danmark har på 15 år været med til at tredoble overlevelsen efter et hjertestop uden for sygehuset. Det har ingen andre lande kunne præstere.

I skrivende stund er der installeret mere end 20.000 hjertestartere rundt om i landet. Det betyder, at over 12% overlever et hjertestop, mens det for få år siden var under 4%.

->> Her finder du en Hjertestarter

Bliv hjerteløber og hjælp andre

Flere end 4.000 danskere får hvert år hjertestop uden for sygehuset. Hurtig hjælp er altafgørende for en person med hjertestop – Vær med til at redde andres liv!

TrygFonden har udviklet en app til både iPhone og Android, der kan vise dig vej til de hjertestartere, som er registreret på hjertestarter.dk. Appen er udviklet efter anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

Når du melder dig som hjerteløber, vil du få besked, når en person tæt på dit område har fået et hjertestop. Du bekræfter på appen og løber herefter afsted, først for at finde hjertestarten via appen, og herefter for at finde personen. For at blive en kvalificeret hjerteløber, skal man kende til førstehjælp og hjertemassage.

->> Hent TrygFondens Hjertestart-app til din mobil

Bemærk: I en akut situation skal man aldrig begynde at lede efter hjertestartere på mobilen, men i stedet ringe 1-1-2.

Test af om du kan være med

Test om du kan blive en hjerteløber hos Trygfonden her. Trygfonden har lavet en lille video om brug af hjertestarteren – Se mere her:

->> Find en hjertestarter

Lad de ansatte i din virksomhed være forberedt på det værste. Få indsigt i førstehjælp og red andres liv.

->> Bestil et førstehjælpskursus – med Danmarks dygtigste undervisere

Kontakt Hjertestarter-Netværket på telefon 70 22 22 52.
Har du spørgsmål til hjertestarter-data – ring 41 77 93 00.

Kilde: Trygfonden

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Zetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmarkWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

fagforening mabilligt abonnementFerratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælp

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

læs lyt lev saxoDanDomainBilly regnskabakut vvsELITE2020nr consultingCAFrie fagforeningDineronordseo rapportMåltidskasserbilBILWaoo internetweply

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.