Erhvervs- og netværksgrupper Vejle

Vejle ligger i bunden af Vejle Flord og er med sine 57.000 indbyggere Danmarks 9. største by. Byen er kendt for sine fine attraktioner og varemærker som Møllen, Bølgen og Fjordenhus.

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk i Vejle

Udbyg dit netværk – det kan skabe grobund og vækst for dig som person og den virksomhed du ejer eller repræsentere.

Vi har herunder samlet en række netværk i Vejle området:

AKTIVerhverv
Erhvervsforeningen AKTIVerhverv arbejder for udvikling og vækst. Deres vision er at være interesseorganisation for erhvervsvirksomheder i Vejle Ådal.
Besøg og læs mere om AKTIVerhverv her

Business Vejle
Her mødes nye og etablerede forretningsfolk på tværs af brancher. Her er mulighed for både nytænkning og erfaringsudveksling til gavn for forretningen.
Besøg og læs mere om Business Vejle her

CONNECT Denmark
CONNECT Denmark er en non-profit forening, der siden år 2000 har været med til
at udvikle flere tusinde danske vækstvirksomheder. De kan hjælpe med rådgivning og kapitalfremskaffelse.
Besøg og læs mere om CONNECT Denmark her

City Vejle
City Vejle forener byens kædebutikker, specialbutikker og centre i et stærkt fællesskab. Her samles detailhandlen og erhvervslivet bredt og som et stærkt fundament for byens detailhandel. Cityforeningen er en af Danmarks største cityforeninger.
Besøg og læs mere om City Vejle her

JCI Vejle
Et professionelt og non-profit netværk for unge og handlekraftige mennesker. Formålet er at skabe udviklingsmuligheder med et stort personligt udbytte.
Læs mere om JCI Vejle her

LunchIn Vejle
LunchIn er et nyere netværk i Vejle med en rivende udvikling. Er en del af et større netværk i 11 lande.
Besøg og læs mere om LunchIn Vejle her

Netsøg Vejle
Netsøg.dk er dit lokale forretningsnetværk i Sønderborg, hvor udbyttet er stort. En attraktiv samarbejdspartner hvis din virksomhed gerne vil have nye kunder.
Læs mere om Netsøg her

Triangle Razorbacks Erhvervsnetværk
Værdien af virksomhedernes netværk får større og større betydning. Målet er at skabe et professionelt erhvervsnetværk, baseret på vindermentalitet.
Besøg og læs mere om TRB Netværk her

Vækstværk Vejle – Industri og Bæredygtighed
Vækstværk Vejle er et nyt netværkskoncept, der henvender sig mod produktions- og udviklingsvirksomheder i og omkring Vejle Kommune. Her er primær fokus på vækst gennem samarbejde, synergi og videndeling.
Læs mere om Vækstværk Vejle her

Vejle Boldklub
Vejle Boldklubs erhvervsnetværk er et erhvervsnetværk for dig, der ønsker bredere kundekontakter blandt Vejles virksomheder.
Læs mere om Vejle Boldklub

_
Listen med Erhvervsnetværk i Vejle bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 15. okt. 2020.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, affiliate- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
biddanmarkZetupweb logoWinefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

billigt abonnementfagforening maFerratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælp

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

ELITE2020akut vvsnordWaoo internetBilly regnskabbilBILnr consultingCADineroweplyMåltidskasserseo rapportDanDomainFrie fagforeninglæs lyt lev saxo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.