Find lokale netværk – Besøg et erhvervs­netværk i Svendborg

Svendborg er Fyns næststørste by med 27.210 indbyggere. Byen er et kulturmæssigt centrum for Sydøstfyn med mange museer og teatre. Det siges at Svendborg har det største antal værtshuse pr. indbygger i Danmark.

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk i Svendborg

Dit faglige erhvervsnetværk i Svendborg kan være en vigtig kilde til at udvikle dine kompetencer og udbrede kendskabet til din virksomhed på Sydfyn.

Vi har herunder samlet en række erhvervsnetværk i Svendborg området:

Erhvervsklub Fyn
Et traditionsrigt netværk, som blev stiftet i starten af 1980’erne. Her er mulighed for at fremvise din virksomhed og få udvidet dit netværk.
Læs mere om Erhvervsklub Fyn her

EGN Netværk Danmark
En eksklusiv mulighed – Forretningsdrevet netværk der skaber personlig, faglig og forretningsmæssig udvikling.
Læs mere om EGN Netværk Danmark her

Netværk Fyn
Sydfyns største professionelle netværk for erhvervsdrivende. Vi skaber værdi for Danmarks professionelle erfarne erhvervsliv og for landets kommende vækstvirksomheder.
Læs mere om Netværk Fyn her

ErhvervsKvinder Fyn
Et netværk for aktive kvinder, der ønsker at dele erfaringer og sparre med andre kvinder fra Fyns erhvervsliv.
Læs mere om ErhvervsKvinder Fyn

Erhvervsnetværket B2BFyn
Et stærkt netværk der repræsenterer et bredt udsnit af ledere og selvstændige erhvervsdrivende. Her kan man møde andre forretningsindehavere og ansatte fra hele Fyn.
Læs mere om Erhvervsnetværket B2BFyn

Rabbits Erhvervsnetværk
Her handler netværk om at være strategiske og samtidig have det sjovt. Ideen er at dele erfaringer, give anerkendelse, skabe samarbejder, få gode ideer, bytte ydelser og dele netværk.
Læs mere om Rabbits Erhvervsnetværk her

_
Listen med Erhvervsnetværk i Svendborg bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 29. april 2021.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, affiliate- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
Winefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmarkZetupweb logo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Webmaster service Wordpress hjælpfagforening mabilligt abonnementFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

MåltidskasserweplybilBILFrie fagforeningDanDomainseo rapportnr consultingnordCAlæs lyt lev saxoDineroBilly regnskabWaoo internetELITE2020akut vvs

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.