Find Firma- & Erhvervsnetværk Sønderborg

Sønderborg er Sønderjyllands største by med 27.801 indbyggere. Byen ligger på begge sider af Alssund og har et dynamisk erhvervsmiljø og har mange uddannelsessteder og kollegier.

Få kontakt på erhvervsnetværk

Vores formål er at informere om erhvervsnetværk indenfor så mange brancher som muligt i hele Danmark.

Hjælp os med opdateringer
Har du opdateringer, information om arrangementer eller netværk der ikke er repræsenteret, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk Sønderborg

Et godt netværk kan være uundværligt for dig og den virksomhed du repræsentere. Det kan være en fordel for jeres udvikling og vækst.

Vi har herunder samlet en række erhvervsnetværk i Sønderborg området:

Erhvervskvinder i Syd
Et netværk af seriøse og ambitiøse erhvervs- og samfundsaktive kvinder, der enten er selvstændige, har ledende stillinger eller er specialister i deres erhverv
Besøg og læs mere om Erhvervskvinder i Syd her

groNet
Et netværk for ledere og fagledere i Syd- og Sønderjyske virksomheder. I groNets netværksgrupper behandles vigtige emner på virksomhedernes dagsorden.
Besøg og læs mere om groNet her

Netsøg Sønderborg
Netsøg.dk er dit lokale forretningsnetværk i Sønderborg, hvor udbyttet er stort. En attraktiv samarbejdspartner hvis din virksomhed gerne vil have nye kunder.
Læs mere om Netsøg Sønderborg her

Rotary Danmark i Sønderborg
Rotary samler mennesker der arbejder for vigtige emner på forskellige plan. Klubbens medlemmer repræsenterer mange forskellige brancher som sundhed, kunst, industri, håndværk, hjemmegående og ledelse på alle niveauer.
Læs mere om Rotary Danmark her

Sønderjyske Erhvervsklub
Landsdelens største netværk for virksomheder som eksisterer via sportslige aktiviteter i Haderslev, Aabenraa, Vojens og Sønderborg og netværket dækker stort set alle sønderjyske virksomheder med forgreninger til hele landet.
Læs mere om Sønderjyske Erhvervsklub her

_
Listen med Erhvervsnetværk Sønderborg bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 07. februar 2020.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, reklame- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.

Billigselskab
Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
Winefamly vinBIDdanmark byfornyelseerhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Webmaster service Wordpress hjælpfagforening maConcilio & CoFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Waoo internetTonny MikkelsenKH DrivingDanDomainBilly regnskabCoolcosELITE2020DineroFreeport media & filmlæs lyt lev saxoCAweplyFrie fagforeningnr consultingnord

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.