Forretnings- og Erhvervsnetværk Slagelse

Slagelse ligger på vestsjælland og har 33.870 indbyggere. Byen er Sjællands ottendestørste by og en af Danmarks ældste handelsbyer.

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk i Slagelse

Et godt businessnetværk kan være en ekstra salgskanal for din virksomhed og være med til at vinde terræn i kampen om de nye kunder og samtidig kan det have stor effekt på din personlige udvikling.

Vi har herunder samlet en række netværk i Slagelse:

B2B Vestsjælland
Netværket består af virksomheder fra Slagelse Kommune samt nabokommunerne, som repræsenterer et bredt spektrum af brancher.
Læs mere om B2B Vestsjælland her

Erhvervsklubben Vestsjælland
Erhvervsklubben arbejder løbende på at tilbyde Slagelse Boldklub & Idrætsforening’s samarbejdspartnere og andre interesserede de bedste rammer for at samarbejde.
Læs mere om Erhvervsklubben Vestsjælland her

Landsbyernes Erhvervsnetværk
Netværket er for personer tilknyttet virksomheder i de tre sogne: Hejninge, Havrebjerg og Stillinge.
Læs mere om Landsbyernes Erhvervsnetværk her

JCI Slagelse
Et professionelt og non-profit netværk for unge og handlekraftige mennesker. Formålet er at skabe udviklingsmuligheder med et stort personligt udbytte.
Læs mere om JCI Slagelse her

_
Listen med Erhvervsnetværk i Kolding bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 05. juli 2019.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, affiliate- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
erhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logobiddanmarkWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Webmaster service Wordpress hjælpFerratum Businessbilligt abonnementfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Frie fagforeningELITE2020DanDomainakut vvsnr consultingweplynordCAseo rapportlæs lyt lev saxoWaoo internetbilBILDineroMåltidskasserBilly regnskab

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.