Forretnings- og Erhvervsnetværk Skanderborg

Skanderborg er en købstad i Østjylland lidt syd for Aarhus med et indbyggertal på 19.185. Byen ligger tæt på Ejer Baunehøj og huser den populære sommerattraktion SMUKfest ved bøgeskoven og søen.

Oversigt over forretnigs- og erhvervsnetværk i Skanderborg

Et godt netværk kan skabe grobund og vækst for dig som person og den virksomhed du ejer eller repræsentere.

Vi har herunder samlet en række erhvervsnetværk i Skanderborg området:

ErhvervSkanderborg
ErhvervSkanderborg er en privat forening og Skanderborg kommunes erhvervsråd. De er til for at hjælpe virksomheder og iværksættere i kommunen til vækst og med eventuelle problemstillinger.
Læs mere om ErhvervSkanderborg her

Netværket Fremtidens Kvinder
Netværket Fremtidens Kvinder er et åbent erhvervsnetværk for kvinder i Østjylland – med domicil på Kunstmuseet i Horsens. Netværket er for kvinder under uddannelse, ansatte, selvstændige og seniorer.
Læs mere om Netværket Fremtidens Kvinder her

Håndbold & Horison
Skanderborg Håndbold`s erhvervsnetværk hedder Håndbold & Horisont. De ønsker at være det naturlige omdrejningspunkt for erhvervslivet i hele kommunen.
Kontakt Hanne Justesen for mere information på
hanne@skanderborghaandbold.dk

_
Listen med Erhvervsnetværk i Skanderborg bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 01. juli 2019.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, affiliate- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
Winefamly vinZetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmark

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Ferratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælpfagforening mabilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

weplyakut vvsCAnr consultingFrie fagforeningbilBILDanDomainnordseo rapportELITE2020læs lyt lev saxoMåltidskasserWaoo internetDineroBilly regnskab

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.