Forretnings- og Erhvervsnetværk Roskilde

Roskilde er en Danmarks ældste byer. Den har et indbyggertal på 51.120 og ligger for enden af Roskilde Fjord. Byen har altid været en vigtig brik som handels- og uddannelsesby.

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk i Roskilde

Er et netværk noget for dig? Et netværk kan hjælpe dig frem med din udvikling og samtidig skabe vækst i din virksomhed.

Vi har herunder samlet en række netværk i Roskilde området:

Erhvervsforum Roskilde
Her er en erhvervsforening, der samler erhvervslivet i et slagkraftigt netværk, til gavn for alle lokale virksomheder. Bliv en del af Roskildes stærkeste erhvervsnetværk.
Læs mere om Erhvervsforum Roskilde her

CONNECT Denmark
Landsdækkende non-profit erhvervsledernetværk, der siden år 2000 har været med til at udvikle flere tusinde danske vækstvirksomheder. De kan hjælpe med rådgivning og kapitalfremskaffelse.
Læs mere om CONNECT Denmark her

Erhvervsnetærket 4000NORD
Synliggøre og skaber rammer om erhvervsrelaterede netværksaktiviteter, så deltagerne bliver klogere og samtidigt lærer hinanden bedre at kende.
Læs mere om Erhvervsnetværket 4000NORD her

Roskilde Business Netværk
Hos Roskilde Business Netværk har du mulighed for at udvikle dit netværk, din virksomhed – og ikke mindst dit salg.
Læs mere om Roskilde Business Netværk her
_
Listen med Erhvervsnetværk i Roskilde bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 05. juli 2019.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, affiliate- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
biddanmarkWinefamly vinZetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Ferratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælpfagforening mabilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

DineroBilly regnskabakut vvsWaoo internetseo rapportMåltidskasserbilBILFrie fagforeningELITE2020DanDomainweplylæs lyt lev saxonr consultingCAnord

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.