Find firma – og erhvervsnetværk Odense

Odense er Danmarks tredjestørste by med 178.200 indbyggere. En moderne storby med fokus på iværksættere og virksomheder. Odense er kendt som H.C. Andersens fødeby og kan tilbyde mange eventyrlige oplevelser.

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk i Odense

Et godt netværk kan være en ekstra salgskanal for din virksomhed. Netværket kan også hjælpe dig med din udvikling og samtidig være med til at skabe vækst i din virksomhed.

Vi har herunder samlet en række netværk i Odense området:

Business2Business
Et stærkt netværk der repræsenterer et bredt udsnit af selvstændige erhvervsdrivende samt ledere med beslutningstagning.
Læs mere om Business2Business her

Erhvervsklub Fyn
Et traditionsrigt netværk, som blev stiftet i starten af 1980’erne. Her er mulighed for at fremvise din virksomhed og få udvidet dit netværk.
Læs mere om Erhvervsklub Fyn her

EGN Netværk Danmark
En eksklusiv mulighed – Forretningsdrevet netværk der skaber personlig, faglig og forretningsmæssig udvikling.
Læs mere om EGN Netværk Danmark her

Fynsk Erhverv
Forskellige netværk med fokus på at styrke deltagernes strategiske og ledelsesmæssige kompetencer. Fynsk Erhverv er med til at åbne døre i erhvervslivet.
Læs mere om Fynsk Erhverv her

Fjelsted Speedway Klub
Speedway Klub med et professionelt erhvervsnetværk af lokale virksomeder og privatpersoner. Meget mere end fart, spænding, methanol – stor betydning for netværkerne og deres virksomheder.
Læs mere om Fjelsted Speedway Klub her

NOOO Netværk Odense Og Omegn – Firmanetværk på Fyn
NOOO har det formål at skabe øget omsætning, ved at fremme erhvervsmæssige relationer mellem erhvervsdrivende i Odense.
Læs mere om NOOO her

Netsøg Odense
Netsøg.dk er dit lokale forretningsnetværk i Odense, hvor udbyttet er stort. En attraktiv samarbejdspartner hvis din virksomhed gerne vil have nye kunder.
Læs mere om Netsøg her

Real Network – netværk der virker i Odense
Danmarks stærkeste og mest attraktive nichenetværk bygget op om morgennetværksmøder og kulturelle oplevelser.
Læs mere om Real Network Odense her

Relationsfabrikken Odense
Dit erhvervsnetværk er alle dem, du samarbejder med i din virksomhed. Samlet er det en buffet af viden, erfaringer og kompetencer – udnyt dit netværk.
Læs mere her om Relationsfabrikken Odense her

_
Listen med Erhvervsnetværk i Odense bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 05. juli 2019.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, affiliate- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
biddanmarkerhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logoWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Webmaster service Wordpress hjælpbilligt abonnementfagforening maFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

læs lyt lev saxoakut vvsFrie fagforeningWaoo internetDanDomainweplynr consultingseo rapportDineroELITE2020Billy regnskabnordCAbilBILMåltidskasser

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.