Forretnings- og erhvervsnetværk Kolding

Fjordbyen Kolding er Danmarks 7. største by med 60.854 indbyggere. Byen har altid været en handelsby af stor betydning p.g.a. beliggenheden. Kongeslottet Koldinghus og Trapholt er nogle af de mange oplevelser byen kan tilbyde.

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk i Kolding

Et godt netværk er uundværligt for din virksomhed. Det kan hjælpe dig frem med din udvikling og samtidig skabe vækst i din virksomhed.

Vi har herunder samlet en række netværk i Kolding området:

Design Network Kolding
Åbent og gratis netværk for virksomheder og organisationer i Kolding kommune. Alle med design i deres virksomheds-DNA er velkomne til at være en del af dette fællesskab.
Kontaktperson: Tina Nikolajsen – mail: tn@businesskolding.dk

Erhvervsklubben Kolding Handel og Håndværk
Handelsstandforeningen og Håndværkerforeningen – info møder, sociale arrangementer, erhvervs arrangementer m.m. 
Kontaktperson: Bent Bruun – mail: info@bbgruppen.com

ErhvervsKvinder Trekantområdet
ErhvervsKvinder Trekantområdet er et stærkt fagligt og socialt netværk, der giver det enkelte medlem mulighed for personlig og karrieremæssig udvikling. 
Læs mere om ErhvervsKvinder Trekantområdet her

Netværksforeningen for designstudierne – HAU
HAU er en netværksforening for studerende og dimittender, på de designrelateret uddannelser i Kolding. Målet er at fremme viden, kompetencer og færdigheder indenfor designfeltet.
Læs mere om Netværksforeningen for designstudierne her

IDA Kvindenetværk
Kvindenetværk for Q ingeniører i Kolding og omegn (dækker Kolding, Vejle, Fredericia, Esbjerg). Formålet er at sparre og udveksle erfaringer med hinanden og støtte hinanden i faglig og personlig udvikling.
Kontaktperson: Vivi Treulle – mail: vivi.treulle@hotmail.com

JCI Kolding
Et professionelt og non-profit netværk for unge og handlekraftige mennesker. Formålet er at skabe udviklingsmuligheder med et stort personligt udbytte.
Læs mere om JCI Kolding her

Kolding Business Forum
Et netværk der ønsker at være talerør for erhvervsvirksomheder overfor politikere, myndigheder og interesseorganisationer med henblik på at udvikle Kolding.
Kontaktperson: Henrik Nielsen – mail: hn@liberte.dk

Kolding Business Forum
At skabe faglige og sociale relationer mellem medlemmerne, således at sparring og handel kommer i spil.
Kontaktperson: Jannik Pedersen – mail: jannik@relationsfabrikken.dk

Kolding Erhvervsgruppe
Erhvervsgruppen Kolding blev grundlagt i 2012 af Arne Hougaard, med det formål om at støtte lokale initiativer og projekter i samarbejde med kommunen, virksomheder og erhvervsledere.
Læs mere om Kolding Erhvervsgruppe her

KIF Kolding
Netværket har til formål at netværke både B2B og B2C på tværs af Danmark. Der er fokus på relationer, forretningsudvikling, personlige kompetencer og videndeling.
Læs mere om KIF Kolding´s Netværk her

Kolding Sport og Business
Et netværk som vil skabe et businessmiljø i Kolding gennem oplevelser, som skabes via arrangementer og netværk.
Læs mere om Kolding Sport og Business her

Netsøg
Netsøg.dk er dit lokale forretningsnetværk, hvor udbyttet er stort. En attraktiv samarbejdspartner hvis din virksomhed gerne vil have nye kunder og samarbejdspartnere.
Læs mere om Netsøg her

Rådgiver- og mentornetværket
Mentorer og rådgivere der er tilknyttet House of Innovation. Netværket er med til at sikre iværksættere et godt fundament for en virksomhedsstart og fremtidig vækst.
Kontaktperson: Chalotte Tryk – mail: ct@businesskolding.dk

Trapholt Erhvervsklub
Trapholts Erhvervsklub har det formål at være til støtte for kunst og kultur i Kolding.
Læs mere om Trapholt Erhvervsklub her

_
Listen med Erhvervsnetværk i Kolding bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 05. august 2019.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, affiliate- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
Zetupweb logoWinefamly vinbiddanmarkerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Webmaster service Wordpress hjælpFerratum Businessbilligt abonnementfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

nordDanDomainMåltidskasserakut vvsELITE2020weplyCAFrie fagforeningbilBILlæs lyt lev saxoWaoo internetseo rapportDineronr consultingBilly regnskab

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.