Forretnings- og erhvervsnetværk Køge

Køge er en ældre købstad på Østsjælland i bunden af Køge Bugt. Byen har et indbyggerantal på 37.550 og er dermed Danmarks 18. største byområde.

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk i Køge

Det gode businessnetværk kan være en ekstra salgskanal for din virksomhed og samtidig være med til at vinde terræn i kampen om de nye kunder. Det kan også have stor effekt på din personlige udvikling.

Vi har herunder samlet en række netværk i Køge:

KenMay netværket i Køge
KenMay netværket i Køge er et ledernetværk eksklusivt for direktører og ejerledere, med fokus på inspiration, sparring og netværk.
Læs mere om KenMay netværket i Køge her

Erhvervsklub Køge

Erhvervsklubbens idégrundlag og formål er at skabe en selvstændig dynamisk erhvervsklub for forretningsfolk og selvstændige erhvervsdrivende.
Læs mere om Erhvervsklub Køge her

Havdrup Fodbold Erhvervsnetværk
Et aktivt netværk for erhvervsdrivende i Havdrup og omegn. Netværket har medlemmer fra mange forskellige brancher og både fra større og mindre virksomheder.
Læs mere om Havdrup Fodbold Erhvervsnetværk her

JCI Køge
Et professionelt og non-profit netværk for unge og handlekraftige mennesker. Formålet er at skabe udviklingsmuligheder med et stort personligt udbytte.
Læs mere om JCI Køge her

Køgebugt.net
Et ledernetværk for professionelle erhvervsfolk, der har til formål at skabe værdi for sine medlemmer, hvad enten det er gennem viden, forretning eller personlige relationer.
Læs mere om Køgebugt.net her

Køge Arbejdsgiver Netværk
Et stærkt erhvervsnetværk giver god mening. Dette netværk styrker sammenholdet blandt arbejdsgiverne på tværs af byens brancher.
Læs mere om Køge Arbejdsgiver Netværk her

_
Listen med Erhvervsnetværk i Køge bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 05. september 2019.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, affiliate- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
erhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logoWinefamly vinbiddanmark

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

fagforening mabilligt abonnementWebmaster service Wordpress hjælpFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

CABilly regnskabakut vvsnordlæs lyt lev saxonr consultingweplyDineroELITE2020Frie fagforeningDanDomainWaoo internetMåltidskasserseo rapportbilBIL

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.