Forretnings- og Erhvervsnetværk København

København er hovedstaden i Danmarks med mere end 613.288 indbyggere. En storby med optimale vækstbetingelser og en rivende udvikling indenfor erhvervslivet.

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk i København

Skab og plej et godt netværk – Det kan skabe grobund og vækst for dig, både som person og den virksomhed du ejer eller repræsentere.

Vi har herunder samlet business netværk i København:

KenMay netværket i København
KenMay netværket i København er et ledernetværk eksklusivt for direktører og ejerledere, med fokus på inspiration, sparing og netværk.
Læs mere om KenMay netværket her

BNI København
BNI vil forbedre måden, verden gør forretninger på. Vil du være en del af et stærkt team, der fokuserer på at skabe langvarige og tillidsfulde relationer.
Læs mere om BNI København her

Byens Netværk
Netværket er et tværfagligt netværk for alle, der ønsker at være med til at præge udviklingen af byggebranchen og vores byer.
Læs mere om Byens Netværk her

EGN Netværk Danmark
Dit udbytte afhænger i høj grad af din egen indsats. Gennem EGN skaber personlig, faglig og forretningsmæssig udvikling gennem fortrolige netværk.
Læs mere om EGN Netværk Danmark her

JCI København
Et professionelt og non-profit netværk for unge og handlekraftige mennesker. Formålet er at skabe udviklingsmuligheder med et stort personligt udbytte.
Læs mere om JCI København her

Ladies First
Som navnet siger er det en netværk mellem kvinder. Netværket henvender sig til dem, der søger personlig og faglig udvikling samt meningsfulde relationer gennem værdiskabende møder.
Læs mere om Ladies First her

Rotary København Nord
Dette netværk er den eneste Rotary-klub med erhvervsfokus. Her kan medlemmer få professionel henvisninger og sparring.
Læs mere om Rotary København Nord her

Nyt Netværk Kbh
Er et nyt stærkt netværk i København. Her har netværkets medlemmer mulighed for, at skabe nye kontakter og ny forretning via kvalitative relationer.
Læs mere om Nyt Netværk Kbh her

Netværk for eventudviklere i København
Her bliver du som event netværker udfordret til at nytænke jeres møde- og læringsformer i planlægningen af organisationens events i kompetent sparring med ligesindede.
Læs mere om Netværk for eventudviklere i København her

_
Listen med Erhvervsnetværk i København bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 28. september 2020.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, affiliate- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
Winefamly vinbiddanmarkZetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Webmaster service Wordpress hjælpFerratum Businessbilligt abonnementfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

ELITE2020CAweplyakut vvslæs lyt lev saxoWaoo internetMåltidskasserDineronr consultingFrie fagforeningDanDomainnordbilBILseo rapportBilly regnskab

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.