Forretnings- og erhvervsnetværk Horsens

Horsens er med sine 59.000 indbyggere Danmarks 8. største by. Omkring 1700-tallet var byen kendt som “Købmændenes by” med flere klostre og fæstningsanlæg.

Få kontakt på erhvervsnetværk

Vores formål er at informere om erhvervsnetværk indenfor så mange brancher som muligt i hele Danmark.

Hjælp os med opdateringer
Har du opdateringer, information om arrangementer eller netværk der ikke er repræsenteret, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk i Horsens

Et godt netværk kan være med til at skabe grobund og solid vækst for dig som person og den virksomhed du repræsentere.

Vi har herunder samlet en række erhvervsnetværk i Horsens området:

BusinessHorsens
Her er en netværksorganisation der tror på værdien af udvikling via netværk – både som inspiration og igennem forretningsbaserede samarbejder.
Læs mere om BusinessHorsens her

Next Generation
Et erhvervsnetværk til vækst, udvikling og oplevelser. Next Generation er din lokale kommunikationsplatform. Her møder du nuværende og nye kunder.
Læs mere om Next Generation her

Netværket Fremtidens Kvinder (NFK)
Netværket Fremtidens Kvinder er et åbent erhvervsnetværk for kvinder. Visionen er, at skabe et netværk hvor kvinder kan være sammen og netværke og skabe stærke relationer til og mellem hinanden.
Læs mere om Netværket Fremtidens Kvinder her

Virtu Business Club Horsens
Danmarks største erhvervsnetværk med passion for cykling. Et erhvervsnetværk for ledere og beslutningstagere med interesse for cykelsporten.
Læs mere om Virtu Business Club Horsens her

_

Listen med Erhvervsnetværk i Horsens bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 01. juli 2019.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, affiliate- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.

Billigselskab
Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
Zetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalBIDdanmark byfornyelseWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Webmaster service Wordpress hjælpConcilio & Cofagforening maFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

CABilly regnskabDanDomainUgo RelateDineroTime Out In TimeWaoo interneterhvervsnetvaerk.dk Illumina International LogoCoolcosTonny MikkelsenFrie fagforeningKH DrivingbasisbankansatteFreeport media & film

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.