Forretnings- og erhvervsnetværk Horsens

Horsens er med sine 59.000 indbyggere Danmarks 8. største by. Omkring 1700-tallet var byen kendt som “Købmændenes by” med flere klostre og fæstningsanlæg.

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk i Horsens

Et godt netværk kan være med til at skabe grobund og solid vækst for dig som person og den virksomhed du repræsentere.

Vi har herunder samlet en række erhvervsnetværk i Horsens området:

BusinessHorsens
Her er en netværksorganisation der tror på værdien af udvikling via netværk – både som inspiration og igennem forretningsbaserede samarbejder.
Læs mere om BusinessHorsens her

Next Generation
Et erhvervsnetværk til vækst, udvikling og oplevelser. Next Generation er din lokale kommunikationsplatform. Her møder du nuværende og nye kunder.
Læs mere om Next Generation her

Netværket Fremtidens Kvinder (NFK)
Netværket Fremtidens Kvinder er et åbent erhvervsnetværk for kvinder. Visionen er, at skabe et netværk hvor kvinder kan være sammen og netværke og skabe stærke relationer til og mellem hinanden.
Læs mere om Netværket Fremtidens Kvinder her

_

Listen med Erhvervsnetværk i Horsens bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 16. september 2020.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, affiliate- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
biddanmarkZetupweb logoWinefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

fagforening maWebmaster service Wordpress hjælpFerratum Businessbilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

bilBILBilly regnskabMåltidskasserDanDomainWaoo internetDineroCAFrie fagforeningELITE2020nordakut vvsseo rapportlæs lyt lev saxoweplynr consulting

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.