Forretnings- og erhvervsnetværk Frederiksberg

Frederiksberg er en bydel og kommune i Storkøbenhavn med 103.960 indbyggere. Her er en blanding af grønne oaser, bygningsarkitektur og moderne boligområder. Frederiksberg har den højeste koncentration af iværksættere.

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk Frederiksberg

Et godt businessnetværk kan være en ekstra salgskanal for din virksomhed. Et netværk kan for de fleste virksomheder være med til at vinde terræn i kampen om de nye kunder og samtidig kan det have stor effekt på din personlige udvikling. 

Vi har herunder samlet en række netværk i Frederiksberg:

BNI Frederiksberg
BNI vil forbedre måden, verden gør forretninger på. Vil du være en del af et stærkt team, der fokuserer på at skabe langvarige og tillidsfulde relationer.
Læs mere om BNI Frederiksberg her

Frederiksberg Erhverv
Styrk din virksomhed. Frederiksberg Erhverv repræsenterer, fremmer og styrker erhvervslivet i Frederiksberg Kommune.
Læs mere om Frederiksberg Erhverv her

GLOBAL-Network Frederiksberg
Her er et salgs- og erhvervsnetværk, hvor deltagerne mødes for at hjælpe hinanden med sparring, nye kunder og dele viden i en frisk tone.
Læs mere om GLOBAL-Network Frederiksberg her

København Håndbolds Erhvervsnetværk
En unik erhvervsklub, der ønsker at være en af Københavns stærkeste og mest fleksible samarbejdspartner, der tager udgangspunkt i behov for eksponering til forskellige målgrupper og brancher.
Læs mere om København Håndbolds Erhvervsnetværk her

_
Listen med Erhvervsnetværk i Frederiksberg bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 05. juli 2019.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, affiliate- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.i

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
Winefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logobiddanmark

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Webmaster service Wordpress hjælpbilligt abonnementFerratum Businessfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

nr consultingBilly regnskabseo rapportDineroakut vvsELITE2020Waoo internetCADanDomainlæs lyt lev saxoFrie fagforeningweplyMåltidskasserbilBILnord

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.