Forretnings- og erhvervsnetværk Fredericia

Fredericia er en fæstningsby med et voldanlæg tilbage fra 1600-tallet og er derved en af de yngste byer i Danmaerk. Byen ligger ud til Lillebælt med omkring 41.000 indbyggere.

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk i Fredericia

Erhvervsnetværk Fredericia – Et godt netværk kan skabe grobund og vækst for dig som person og den virksomhed du ejer eller repræsentere.

Vi har herunder samlet en række netværk i Fredericia området:

Building Network
Et af regionens stærkeste erhvervsnetværk indenfor byggebranchen. Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Trekantsområdet.
Besøg og læs mere om Building Network her

Business Fredericia
Et stærkt og lokalt netværk, med et væld af spændende arrangementer, sparring og det at være en del af det lokale erhvervsliv.
Besøg og læs mere om Business Fredericia her

Erhverv7000
Netværk, samspil og sammenhold. Erhverv7000 er et stærkt aktivt netværk i Fredericia, hvor vi spiller hinanden gode på tværs af brancher.
Læs mere om Erhverv7000 her

Fredericia Eliteidræt netværk
Fredericia Eliteidræt har oprettet et netværk af virksomheder i Fredericia, der skal være med til at sikre at sportstalenter kan blive i byen.
Besøg og læs mere om Fredericia Eliteidræt netværk her

Glade Chefers netværk
Ideologien i Glade Chefer bygger på passionen for arbejdsglæde og Happy Management. Glade Chefer netværket skaber business på tværs af de repræsenterede brancher og derved resultater.
Besøg og læs mere om Glade Chefers netværk her

LunchIn Fredericia
LunchIn er et nyere netværk i fæstningsbyen Fredericia. Her er plads til alle der ønsker inspiration og udvikling. LunchIn en del af et større netværk der har bredt sig i 11 lande.
Læs mere om LunchIn Fredericia her

Netsøg Fredericia
Netsøg.dk er dit lokale forretningsnetværk i Fredericia, hvor udbyttet er stort. En attraktiv samarbejdspartner hvis din virksomhed gerne vil have nye kunder.
Læs mere om Netsøg her

_
Listen med Erhvervsnetværk i Fredericia bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 14. aug. 2020.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, reklame- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
biddanmarkerhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logoWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

fagforening mabilligt abonnementFerratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælp

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

bilBILnordnr consultingWaoo internetakut vvsseo rapportweplyMåltidskasserCADanDomainDineroFrie fagforeningELITE2020Billy regnskablæs lyt lev saxo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.