Forretnings- og Erhvervsnetværk Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by med 115.900 indbyggere og betegnes som værende Nordjyllands hovedstad. Byen er også kendt for sit varierede natteliv omkring Jomfru Ane Gade, der er Danmarks længste festgade (150 meter).

Oversigt over forretnings- og erhvervsnetværk Aalborg

Samarbejde skaber vækst – Styrk din konkurrenceevne gennem netværk.
Det kan hjælpe dig frem med din udvikling og samtidig skabe vækst i din virksomhed.

Vi har herunder samlet en række netværk i Aalborg området:

ErhvervsNetværk 9220
Netværket er et åbent forum, hvor medlemsvirksomhederne kan møde hinanden uformelt og finde nye muligheder for udvikling og samarbejde. Grupperne ønsker at skabe samarbejde, samhandel og synergi mellem områdets mange virksomheder.
Læs mere om ErhvervsNetværk 9220 her

Erhverv Norddanmark
Netværket er Aalborgregionens største erhvervsorganisation. Organisationen, der er grundlagt i 1431, er også landets største og ældste netværkssammenslutning.
Læs mere om Erhverv Norddanmark her

ErhvervsKvinder Aalborg
Gruppen blev stiftet i 1988 og har mere end 70 medlemmer. De dækker hele region Nordjylland og har medlemmer både fra Aalborg og fra et stort opland.
Læs mere på ErhvervsKvinder Aalborg her

GLOBAL-Network Aalborg
Her er et salgs- og erhvervsnetværk, hvor deltagerne mødes for at hjælpe hinanden med sparring, nye kunder og dele viden i en frisk tone.
Læs mere om GLOBAL-Network Aalborg her

JCI Aalborghus
Tværfagligt netværk med base i Aalborg. Visionen er at være et eftertragtet netværk for unge ambitiøse mennesker, der søger personlig udvikling, inspiration og netværk i regionen.
Læs mere om JCI Aalborghus her

_
Listen med Erhvervsnetværk i Aalborg bliver jævnligt opdateret. Har du tilføjelser eller ændringer, så kontakt venligst redaktionen her.
Senest opdateret den 14. august 2020.

Driften af dette site bliver finanseret via annoncer, affiliate- og logolinks fra virksomheder med relateret indhold. Læs mere om annoncering her.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
Zetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmarkWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Webmaster service Wordpress hjælpfagforening mabilligt abonnementFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Frie fagforeningCAWaoo internetnr consultingBilly regnskabDineroELITE2020seo rapportbilBILnordakut vvsMåltidskasserweplylæs lyt lev saxoDanDomain

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.