Weply: Opsamling af nye leads fra en døgnbemandet dansk chat

2021inkii

Weply er en dansk service, som tilbyder en døgnbetjent chat-service til hjemmesider og webshops – med ægte mennesker

Enhver professionel hjemmeside eller webshop lever af leads eller salg af produkter. I en online forretning hvor der ikke er mulighed for at kontakte salgsteamet, er oplevelsen den samme, som i en butik der ikke har en ekspedient der er ledig.

Hvad kan være din løsning? For mange er løsningen en chatbot, som har standardiserede svar, der automatisk registrere nøgleord i beskeden, hvorefter der automatisk sendes et svar til modtageren. Det er dog sjældent tilfældet, at det fører til et lead eller salg.

Hvis man ønsker at yde en god service for sine besøgende, men samtidig ikke har ressourcer til at ansætte en chatkonsulent, kan løsningen være Weply med deres døgnbemandede chat-platform. Weply kan nemlig agerer salgsassistent for din virksomhed hele døgnet og det tager kun 5 minutter at komme i gang – Læse mere om det her.

Hvad er Weply?

Weply tilbyder en unik løsning, som ikke er set i samme omfang før. Her har du som webshop- eller hjemmesideejer mulighed for at uddelegere chatten til en eller flere chatkonsulenter, som sørger for at varetage dialogen med dine kunder.

Hvis en kundehenvendelse viser sig at kunne lede til salg, videresendes denne til dig, så du udelukkende skal fokusere på de kundehenvendelser, der kræver din opmærksomhed. Svartiden er på omkring fire sekunder, hvilket i de fleste tilfælde er hurtigere, end der vil være mulighed for at svare, selvom der er tilknyttet et fast supportteam.

Weply hed tidligere Crowdio

Hvis ikke Weply ringer en klokke, kan det være, at Crowdio gør – Weply medvirkede nemlig for år tilbage i Løvens Hule under navnet Crowdio. Efterfølgende begyndte forretningen at tage fart, og på baggrund heraf blev det nye navn, Weply, født.

Weply har siden sin medvirken i Løvens Hule udvidet forretningen, så de nu er leverandør af livechat-moduler til nogle af de førende brands i landet såsom Merrild Lavaza, Hyundai, Ase, Sengekompagniet, Bomae, Unilever Food Solutions og Land Rover.

Leads og Livechat-support på dansk, engelsk og svensk

Missionen er, at Weply bliver verdens ledende arbejdsplads for personer med handicap – og noget tyder på, at de er på vej i den rette retning. På nuværende tidspunkt kan du bruge Weply på danske, engelske og svenske sites. De kvalificerede chatkonsulenter uddannes løbende, så de kan yde den absolut bedste service for både dig og dine kunder. Når du tilbyder livechat på dit website, har du kontakt med kunderne i realtid – og det fører til flere leads. Du kan læse mere om Weply.
Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
erhvervsnetvaerk Niipit portalWinefamly vinZetupweb logobiddanmark

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum Businessfagforening maWebmaster service Wordpress hjælpbilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

DineroweplyDanDomainnordseo rapportMåltidskasserFrie fagforeningakut vvsELITE2020læs lyt lev saxoBilly regnskabnr consultingWaoo internetbilBILCA

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.