Udnyt tiden som ledig på at opkvalificere dig

2021inkii

Opdater dig selv med en uddannelse mens du er ledig - det betaler sig

Jobs hænger ikke altid på træerne. Der kan være længere ventetid mellem jobudbuddet under de enkelte fag. Som ledig vil du naturligvis gerne ud at bruge dine evner og arbejde inden for det eller de fag, som du er uddannet til. Sender du den ene ansøgning efter den anden, men heldet ikke rigtig er ed dig, og jobsamtalerne lader vente på sig? I så fald kan det være, at du blot mangler at få krydset en lille ekstra kompetence af på dit CV, som kan gøre forskellen på at blive afvist i mængden og få chancen for at tale din sag til en jobsamtale.

Øg dine jobmuligheder med et kursus

Jobcentrene landet over tilbyder forskellige former for kurser. Der er dog ikke så meget fidus i at tage et kursus inden for et helt andet fagområde, end du er uddannet til og interesserer dig for. Det kan naturligvis være rart at have noget at stå op til, men det er langt fra alle kurser, der kan øge dine jobmuligheder. Hos Itucation.dk kan du få opkvalificeret en lang række kompetencer inden for den teknologiske verden. Nogle af de mest populære kurser er i øjeblikket:

  • Brugervenlighed (UX) og grafisk design
  • Digital markedsføring inkl. Google certificering
  • ASP.NET Core MVC Programmering
  • Microsoft 365 og Windows server 2019 inkl. Cloud og IT-sikkerhed
  • Kommunikation i praksis inkl. Office-pakken
  • Regnskab og bogføring inkl. Dynamics 365, E-conomic og Excel


Et kursus, hvor du opkvalificerer dine ønskede kompetencer inden for disse felter, er gratis at tage gennem jobcenteret eller a-kassen. Varigheden er 6 uger. Nogle kurser kan også tages som online kurser.

Den digitale arbejdsplads

Mere og mere arbejde bliver i stigende grad udført bag en skærm. Ved at fokusere på disse kompetencer, kan du gøre dig langt mere attraktiv inden for mange forskellige jobs. Rigtig mange steder bliver der eksempelvis gjort brug af Office-pakken, og grafisk design er nærmest blevet flydende på nettet, hvor alle virksomheder har hurtig og nem adgang til online reklameplatforme og sociale medier.

Er du uddannet inden for regnskab og bogholderi, kan det ligeledes være, at du har alle de forventede kompetencer, men ikke har kendskab til det rette regnskabsprogram. Brugte du eksempelvis Dynamics i dit forhenværende job, og dit nye drømmejob kræver kendskab til E-conomic, så er det rigtig ærgerligt at blive afvist på dette, når et kursus kan give dig de nødvendige kompetencer til at blive en god kandidat til jobbet.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Winefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logobiddanmark

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Webmaster service Wordpress hjælpbilligt abonnementfagforening maFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

weplynordWaoo internetBilly regnskabbilBILCADanDomainseo rapportFrie fagforeningDinerolæs lyt lev saxoakut vvsnr consultingELITE2020Måltidskasser

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.