Få en uforglemmelige skiferie med firmaets medarbejdere

Denne artikel indeholder reklame

Skiferie med firmaet

En skiferie med firmaet giver firmaets medarbejdere et sammenhold uden lige. Det er en unik måde at få folk i firmaet til at lære hinanden at kende uden for arbejdspladsen. Det giver en masse godt at snakke om på arbejdspladsen i mange år, og er det noget man gør årligt er det ligefrem noget dine medarbejdere ser frem mod.

Kom tættere på dine medarbejdere og lad dine medarbejdere komme til at arbejde bedre sammen, det lyder som noget alle firmaer burde gøre. Norge og Sverige er det mest besøgte destinationer blandt danske virksomheder, grunden til det ligger i at det ikke er super langt til skidestinationerne når man har været med færgen over. Der er kæmpe store hytter hvor man kan være mange mennesker samlet. Østrig, Frankrig og Italien er i de senere år blevet meget populære, da skiområderne syd på er noget større, der er knap så koldt og det er lidt billigere indlogeringer.

En skiweekend nordpå

Weekendtur torsdag til søndag vil de fleste vælge, da folk er klar til at møde på arbejde igen om mandagen. Mange vælger at tage mod Hemsedal eller Trysil hvis vi snakker Norge, her tager de ca. 5 timer i bus fra man lander i Larvik med færgen. Man kan også vælge at tage til Sverige, her er de mest kendte destinationer Idre Fjäll eller Sälen, det tager ca 4 timer bus fra Oslo.

Hvem kontakter man

Der er mange skirejsebureauer i Danmark som tilbyder at arrangere firmaskiture, det vil være min anbefaling man får dem til at hjælpe en med at arrangere turen så man ved der er styr på det hele. Har man en afdeling i firmaet der skal stå for det, og der mangler noget når man kommer op på destinationen, så kan være de får lidt høvl for ikke at have arrangeret det, det vil være en skam og være en dårlig start på det der skulle være noget helt fantastisk.

Grunden til at man skal tage på skiferie med firmaet

Sneklædte bjergtoppe, god afterski, forbrændte pander, sammenholdte og ikke mindst samle dit firma i en enhed, i stedet for man arbejder i forskellige teams og sjældent snakker med hinanden.

Historier der går fra en afdeling til en anden afdeling, som hvis man ikke tog initiativer som disse, så vil disse historier aldrig komme uden for den afdeling man sidder i. Derudover kommer alle tilbage på arbejdspladsen med et nyt energiniveau og man kan snakke anekdoter, når man skal tilbage på kontoret eller i marken.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Zetupweb logobiddanmarkerhvervsnetvaerk Niipit portalWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælpfagforening mabilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

ELITE2020akut vvsWaoo internetBilly regnskabseo rapportbilBILweplynordDineroFrie fagforeningnr consultingMåltidskasserDanDomainlæs lyt lev saxoCA

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.