Skattefrie kontormøbler med en bruttolønsordning

2021inkii

Skal hjemmekontoret shines op - med bruttolønsordning på kontormøbler

Corona har ændret mange ting ved vores måde at arbejde på. Vi har måtte vænne os til mere hjemmearbejde end nogensinde før.

For første gang oplevede vi, at næsten alle arbejdspladser rykkede hjem i stuerne. Og det har været svært for mange at vænne sig til.

I starten var det måske megafedt at kunne arbejde hjemmefra. Nu kunne man pludseligt arbejde i afslappet tøj i et afslappet miljø, hvor køleskabet fyldt med godter kun var et par meter væk.

Men langsomt gik det op for de fleste, at et godt og professionelt arbejdsmiljø betyder meget for deres effektivitet. For det er altså svært at koncentrere sig, når chipsposen ligger lige derude!

Men måske er en bruttolønsordning på kontormøbler løsningen!

Et professionelt arbejdsmiljø gør underværker

Corona har vist os, at det kan lade sig gøre at arbejde hjemmefra. Det kunne måske blive startskuddet til en ny måde at arbejde på, hvor arbejdet i højere grad end før foregår derhjemme.

Alle mulige digitale tjenester gør det også muligt at holde møde online. Så slipper man altså for at skulle møde fysisk op til selv de korteste møder, da men kan i stedet tage den derhjemme.

Det gør alting lettere og mere praktisk – både for virksomheden og medarbejderen.

Men problemet er som sagt, at et professionelt arbejdsmiljø virkelig er vigtigt for effektiviteten. Og det er simpelthen de færreste, der har et professionelt arbejdsmiljø derhjemme.

De færreste har gode og komfortable kontormøbler. De færreste har måske endda også et kontor! Mange ender derfor med at sidde på deres værelse på en dårlig stol eller måske i køkkenet, hvor familien konstant rumsterer rundt.

Sådanne arbejdsmiljøer gør det simpelthen bare svært at koncentrere sig. Det er derfor, det er så vigtigt med et godt arbejdsmiljø.

En let og billig løsning

Det er her en bruttolønsordning på kontormøbler kommer ind i billedet. Det er en metode, hvorpå virksomheden køber kontormøbler til sine medarbejdere, men betaler med medarbejdernes bruttoløn.

På den måde kan virksomhederne altså teknisk set få gratis kontormøbler til deres medarbejdere, såfremt virksomheden gerne vil gøre brug af mere hjemmearbejde. Det vil styrke effektiviteten og produktiviteten hos en virksomheds medarbejdere, hvis de har professionelle kontormøbler derhjemme.

Men det er ikke kun virksomheden, ordningen gavner. Da medarbejderne betaler med deres bruttoløn, kan de altså få møblerne skattefrit. Det betyder altså, at medarbejderne får deres møbler billigere, end hvis de skulle købe dem privat.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Zetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalWinefamly vinbiddanmark

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælpfagforening mabilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

ELITE2020Billy regnskabFreeport media & filmnr consultingnordDanDomainlæs lyt lev saxoCoolcosFrie fagforeningCAKH DrivingWaoo internetweplyTonny MikkelsenDinero

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.