Sælg selv din bolig – der er mange penge at spare

2021inkii

Det er blevet mere og mere almindeligt at sælge sig egen bolig

I takt med at ejendomsmæglerne er blevet dyre og dyre, er selvsalg er blevet mere og mere almindeligt. Med hjælp fra en dygtig advokat er selvsalg ikke særligt besværligt og under alle omstændigheder mange gange billigere.

Herunder får du en lille oversigt over opgaverne ved selvsalg og en kort sammenligning med hvad ejendomsmæglerne tilbyder.

Det skal du selv gøre – hvis du vælger selvsalg

 • Du står selv for alle rapporter. Lovkravene skifter, men de fleste købere vil gerne have en uvildig tilstandsrapport og en rapport over husets tilstand i forhold til energi forbrug. Hvis du sælger selv, har køber kun dit ord at holde sig til. Salg gennem ejendomsmægler giver folk en fornemmelse af tryghed. Derfor er rapporter, lavet af uvildige, ekstra vigtigt når du vælger at sælge selv.
 • Du står selv for fotos. Gode foto sælger bedst. Du skal selv sørge for at tage, eller få taget, super gode foto til annoncering.
 • Du står selv for annoncering. Selve annonceringen står du også for. Der findes mange gode og gratis kanaler. Facebook, er bare en af de gode gratis muligheder.
 • Du står selv for fremvisning. Fremvisningen står du jo også helt selv for. Herunder også at lave aftalerne med mulige købere.

Det skal du ikke selv gøre – hvis du vælger selvsalg

 • Selve handlen. Selve handlen ved selvsalg kan du overlade til boligadvokaten.
 • Udfærdigelse af relevante dokumenter. Dokumenter, behøver du heller ikke at bekymre dig om, det klarer advokaterne også for dig.
 • Tinglysning. Tinglysning er slet ikke noget du skal bekymre dig om. Tinglysningen er den endelige godkendelse af handlen og noget din advokat sørger for.

Det klarer din ejendomsmægler, hvis du vælger at sælge gennem et ejendomsmæglerfirma

 • Rapporter. Rapporterne har din ejendomsmægler ofte gode kontakter til. Om det er den billigste løsning, er ikke helt sikkert.
 • Fotos. De fleste ejendomsmæglere har professionelle fotografer som tager super lækre billeder.
 • Annoncering. Annonceringen går sjældent af gratis kanaler. Denne post er ofte temmelig pebret i pris.
 • Fremvisning. Du behøver ikke selv fremvise. Du behøver ikke en gang at være hjemme.
 • Salgsdokumenter. Salgsdokumenter står ejendomsmægleren også for.

Alt har en pris

Alt det du vælger at lade en ejendomsmægler gøre, koster knapper. Ved selvsalg har du slet ikke nær så mange udgifter. Du sparer altså en god klat penge, bare ved at sælge dit hus selv, i stedet for at lade en ejendomsmægler gøre det for dig.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
biddanmarkZetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Webmaster service Wordpress hjælpbilligt abonnementfagforening maFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

nr consultingBilly regnskabELITE2020Waoo internetDanDomainseo rapportnordbilBILCAakut vvsweplyMåltidskasserDineroFrie fagforeninglæs lyt lev saxo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.