Sådan øger du effektiviteten på arbejdspladsen

2021inkii

Hvordan kan du være med til øge effektiviteten på arbejdspladsen?

Vi kender alle sammen dét med, at nogle dage bare er mere produktive end andre. Nogle dage har vi masser af energi og overskud, og andre dage får vi ikke lavet nær så meget som vi gerne ville. Sådan nogle dage er ganske naturlige at have i ny og næ. Men der findes alligevel måder hvorpå du kan øge effektiviteten på din arbejdsplads. Læs med i artiklen her, for at finde nogle gode råd.

Få gang i blodomløbet

Når du møder ind på arbejdet en mandag morgen, så er det måske ikke ligefrem produktivitet der siver ud af dig. Men der findes måder hvorpå du kan opnå en produktiv arbejdsdag, også selvom du har lidt svært ved at komme i gang. Et godt tip er, hvis du sidder længe ved et bord, så giver det mening at du på et tidspunkt bliver træt i kroppen, og måske endda oplever problemer med din ryg. Det er derfor vigtigt at du husker at få blodomløbet i gang, og det gør du altså ved at ændre din stilling. Det er ikke nok bare at skifte siddeposition, for du har brug for at strække både ryg og ben en gang imellem. Her kan du med fordel overveje denne smarte løsning der hedder et hæve-sænke-bord. Et hæve-sænke-bord er den perfekte løsning til dig som får ondt af at sidde stille alt for længe. Lomax har mange gode muligheder når det kommer til disse borde, så tag endelig et kig.

Frisk luft og godt med vand

En anden god løsning for at få en mere produktiv arbejdsdag, er helt sikkert at få noget frisk luft en gang imellem. Hvis du sidder meget fokuseret i længere tid ad gangen, så er det vigtigt at du ikke presser dig selv for meget. Det kan give spændinger og generel hovedpine, og så er det endnu sværere at få gjort de ting man nu skal. Frisk luft er godt for alle, især hvis du sidder lang tid foran skærmen. Det bringer os til næste trin, som er at huske at drikke vand. Vand er godt for så mange ting, og kan blandt andet hjælpe dig med at modvirke trætheden du måske føler, og så er vand også kendt for at kurere hovedpine. Væske er vigtigt i løbet af en dag, og vil med garanti gavne din produktivitet.

Som du nok kan høre, så kan små ændringer, såsom at investere i et hæve-sænke-bord, få frisk luft og drikke noget vand, være med til at gøre en kæmpe forskel i forhold til, hvor produktiv du er på arbejdspladsen. Prøv det og se hvad du synes.  

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
biddanmarkZetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum Businessbilligt abonnementWebmaster service Wordpress hjælpfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

CoolcosBilly regnskabTonny MikkelsenKH Drivingweplylæs lyt lev saxoWaoo internetDanDomainFrie fagforeningELITE2020nordnr consultingFreeport media & filmDineroCA

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.