Sådan får du mere ud af dine penge

2021inkii

Her er et par råd til hvordan du holder styr dine penge

Kan du også godt nikke genkendende til følelsen af ikke at vide hvor dine penge forsvinder hen, på trods af at du har et job med en fast indkomst? Mange af os har nemlig netop stået i den situation, hvor man pludselig hen mod slutningen af måneden bare ingen penge har. Og ikke forstår, hvor de er blevet af. For hvad har man egentlig brugt dem på? Så meget kostede de forskellige regninger vel ikke? Og så meget var jeg vel heller ikke ude at spise? Eller hvad?

Det er naturligvis ikke mange, der bare kan bruge penge uden at tænke videre over det. Det har vi simpelt hen ikke råd til. I denne artikel giver dig et par gode råd til hvordan du får styr på din økonomi og får mere ud af dine penge.

Lav et månedligt budget

For at løse problemet med at stå på bar bund med ikke en krone i banken i slutningen af måneden, bør du overveje at lave et månedligt budget og rådighedsbeløb for dig selv, dig og din partner eller familie. Lige meget hvad din situation er, er dette relevant for dig. At få styr på din økonomi starter nemlig med at du får styr på dine månedlige udgifter. Har du nogle udgifter, der ikke er hver måned, men eksempelvis hvert kvartal bør du også notere dette ned.

Start med at skrive dine faste udgifter ned. Dette kan være el-regning, udgifter til husleje, mobilabonnement, internet og diverse andre regninger. Skriv dernæst det beløb du har tilbage, efter alle regninger er betalt, ned. Ud fra dette beløb kan du nemlig skaber dig et overblik over hvad du har råd til at bruge på mad, rejser, shopping osv.

Som virksomhed kan du bruge et bogføringsprogram.

Køb stort ind

Dette råd kommer lidt som følge af dette første. Vi bad dig nemlig tidligere om at regne ud hvor meget du har råd til at bruge på ting såsom mad efter alle regninger er betalt. Hvis du beslutter dig for at du gerne vil have lidt flere penge til rådighed til rejser frem for mad, kan det være en god idé at få styr på lige præcis hvad du skal bruge af mad, og købe stort ind en gang om måneden. Dette er både billigere og nemmere.

Investér dine penge

Har du hørt om mutual funds? Eller investeringsfonde? Skridt 1: besøg hjemmesiden her for at læse mere om investeringsfonde. Eller læs videre her for de grovere træk.

For at få det meste ud af dine penge, vil vi råde dig til at investere dem. Ved at investere dine penge kan du nemlig få endnu mere tilbage, end du lagde ind til at starte med. Du vil altså få et overskud. Når du investerer i en investeringsfond, vil en ekspert hjælpe dig med at investere dine penge, så du får det højst mulige afkast. Du behøver derfor ikke en gang at tænke selv.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Zetupweb logoWinefamly vinbiddanmarkerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

fagforening maWebmaster service Wordpress hjælpbilligt abonnementFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

DanDomainnr consultingbilBILDineroweplynordCAlæs lyt lev saxoakut vvsFrie fagforeningBilly regnskabMåltidskasserELITE2020seo rapportWaoo internet

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.