Sådan skaber du online trafik til din startup

Denne artikel indeholder reklame tekster

3 gode tips til din startup

Når du har udviklet et godt produkt, du gerne vil sælge i din startup, så er det tid til næste skridt: Online markedsføring. Hvis der ikke er nogen, der besøger din hjemmeside og ser dit produkt, så kan det næsten være ligemeget, hvor spændende godt dit produkt er. Øget trafik på din hjemmeside fører til flere kunder. Det resulterer i vækst og omsætning for dig.

Derfor har vi samlet tre tips, der gør din online markedsføring mere skarp:

Fokuser på det, du er god til

Bare fordi du er iværksætter og har fundet på et knald godt produkt, er du ikke nødvendigvis en haj til marketing. Derfor er vores første råd: fokuser på det DU kan.

Bliv ved med at idéudvikle dit produkt, så det sidder i skabet, og lad andre, der er rigtig gode til markedsføring, gøre det for dig.

Der er eksperter i online markedsføring, der kan hjælpe dig med en strategi til at øge trafikken til din hjemmeside. Respons 2 day er eksperter i rådgivning, eksekvering og digital markedsføring. De kan hjælpe dig med alt fra hjemmeside til strategi på sociale medier. Løsningerne er individuelle, så de passer til præcist til din virksomhed. 

Når du ikke kender særlig meget til markedsføring, kommer du til at spilde en masse gode kræfter, du burde bruge på dit produkt.

God digital markedsføring betaler sig i kroner og øre og skaber vækst i din startup. Selv små virksomheder nyder godt af hjælp til markedsføring.

Hold regnskab

For at være sikker på at dit firma er på vej i den rigtige retning, skal du bogføre online aktivitet. Det er vigtigt at vide, om din nuværende strategi skaber den trafik og vækst, som du gerne vil have.

Sørg for at have opdaterede data om besøgende på din hjemmeside, hvem de er og hvordan de fandt frem til lige netop din forretning. Hvis du har god bogføring over besøgende, har du et godt værktøj til at se dine fremskridt.

Kend din målgruppe

For at kunne forbedre og målrette din markedsføring er det centralt, at du ved hvem, der er din målgruppe.

Hvis du ved hvem, der er interesserede i dit produkt, kan du målrette dine kampagner online. De penge, du bruger på online markedsføring, er spildt, hvis du ikke annoncerer til den rigtige målgruppe.

Hvis du har god data på dine nuværende kunder, er det nemt at regne ud, hvem der er potentielle kunder for dig i fremtiden.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Winefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logoBIDdanmark byfornyelse

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum Businessfagforening maWebmaster service Wordpress hjælpConcilio & Co

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

nordKH DrivingCAWaoo internetDineroELITE2020Frie fagforeningnr consultingBilly regnskabweplyCoolcosTonny MikkelsenDanDomainFreeport media & filmlæs lyt lev saxo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.