Sådan får du en professionel webshop

2021inkii

Overvejer du en ny professionel webshop til din forretning?

Hvis du har en webshop tilknyttet til din virksomhed, kan du sikkert godt genkende tvivlen om, hvorvidt din webshop egentlig virker professionel og indbydende, når kunderne besøger den. Du ved sikkert godt, at din webshop skal opfordre til køb, men det kan være svært at få det til at fungere i praksis. Derfor får du her nogle forslag til, hvad du skal være særlig opmærksom på med en ny webshop løsning, og hvordan det kan hjælpe dig til at opnå mersalg.

Visuelle detaljer

Billeder siger mere end tusinde ord. Derfor er det vigtigt, at der er billeder af de produkter, som du ønsker at sælge til potentielle kunder. Derudover kan visuelle elementer og designs give et indtryk af en tidssvarende og moderne webshop, hvilke også kan øge brugeroplevelsen for dine kunder.

Derudover er det vigtigt at layout og design passer til dit koncept, så det giver et sammenhængende udtryk, når kunden besøger din webshop. Det virker overbevisende, og giver kunderne et indtryk af, at de befinder sig på en professionel webshop.

Få styr på SEO

Hvis du ikke har styr på SEO (Search Engine Optimization), går du glip af en gylden mulighed for at få flere besøgende til din webshop. Ved at fylde dine tekster med specifikke nøgle- og søgeord, er der større chance for, at din webshop kommer op som en af de første forslag på Google, når en potentiel kunde søger efter de ord, som findes i teksterne på din webshop. På den måde kan din webshop få en synlig placering på Google, uden at du nødvendigvis behøver at betale for annoncering.

Det skal fungere på mobilen

Du overvejer måske, om styresystemet er noget for dig og din virksomhed, og det er helt fair. Måske I slet ikke oplever problemer med jeres nuværende system, tænker du? Men det er faktisk ikke kun virksomheder, der har oplevet problemer med jeres nuværende system, der får gavn af Microsoft Dynamics 365. Det er også folk, hvis system ganske simpelt KAN blive bedre.

Systemet henvender sig måske umiddelbart til større koncerner, der har mange medarbejdere ansat og mange forskellige platforme at interagere på. Men mindre virksomheder kan også få rigtig meget glæde af produktet. Faktisk henvender systemet sig til virksomheder landet over – store som små.

Få det bedste overblik

Skal du have en ny webshop løsning, er det vigtigt at den er responsiv på både mobil, computer og tablet. Det er vigtigt at kunden føler, at det er nemt at tilgå din webshop, og at det er en brugervenlig oplevelse, når de ønsker at købe noget fra din webshop. Det er noget der kan være med til, at kunden en anden gang vil vælge din virksomhed over konkurrenternes. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at din webshop er sikret mod hacking, og at der er et SSL-certifikat, da det beskytter de personfølsomme oplysninger, der ofte angives ved et online køb. På den måde kan dine kunder føle sig sikre når de handler på din webshop, og dermed fremstår den både troværdig og sikker, hvilket er med til at overtale kunderne om, at det er din virksomhed de skal handle hos.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
erhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logobiddanmarkWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælpfagforening mabilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

CAnordKH DrivingELITE2020DanDomainFrie fagforeningCoolcosnr consultingweplyFreeport media & filmBilly regnskablæs lyt lev saxoTonny MikkelsenWaoo internetDinero

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.