Sådan bliver du en bedre leder for din virksomhed

2021inkii

Bliv uddannet til en bedre leder med en MBA

Med DTU Executive MBA får du en lederuddannelse, som gør dig til en bedre leder i din virksomhed, særligt når det kommer til online marketing og salg. MBA står for master of business administration, og er en uddannelsestype, som har særligt fokus på ledelse, viden og strategi på virksomhedsområdet.

Uddannelsen giver dig en række evner og kvalifikationer, der gør dig i stand til at lede, udvikle og styre en organisation eller virksomhed. Hvis du er i gang med at starte en virksomhed, eller er iværksætter, så er denne uddannelse et vigtigt skridt på vejen, hvis du vil være en dygtig og funktionel leder i din egen virksomhed! Hvis du er interesseret, så læs mere her.

Hvad skal man bruge en MBA til?

Som før nævnt så står MBA for master of business administration, og giver dig et særligt sæt kompetencer, som er vigtige for en leder. Denne uddannelse er et vigtigt skridt på vejen, hvis du ønsker at eskalerer dit firma og gøre det større. Det kræver nemlig, at man er en dygtig leder, hvis man skal kunne håndtere sine medarbejdere godt. Uddannelsen er især tilegnet folk, der i forvejen har været på markedet, måske endda i lederstillinger, længe før. Gennemsnitsalderen i klasseværelset er gerne mellem 38 og 47, men der ses både ældre og yngre folk blandt gennemsnittet.

Det er ikke et krav, at du har ledererfaring i forvejen, men det er en klar fordel. Det betyder naturligvis ikke at du kommer til at klare dig dårligt, hvis ikke du har ledererfaring. Så længe din motivation er i top, og du er villig til at arbejde hårdt og koncentreret om at få denne master.

Uddannelsen kan tages flere steder i landet, men et populært valg er på DTU, hvor de har mange års erfaring med at uddanne ledere.

Hvor længe tager en MBA-uddannelse?

En MBA-uddannelse tager, ligesom alle andre kandidatuddannelser, i gennemsnit to år. Det kan dog tage en smule længere tid, hvis du skulle dumpe nogle eksamener og så videre. MBA er også en af de få uddannelser, som man aldrig skal føle sig for gammel til. Som før nævnt er gennemsnitsalderen på dette studie omkring 40 år, så på dette studie er det ganske normalt, at man ikke ser så mange folk i tyverne.

Derudover er uddannelsen også designet sådan, at folk med nogle års erfaring på markedet stadig kan lære en masse ting og blive en endnu dygtigere ledere!

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Winefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logobiddanmark

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

fagforening maFerratum Businessbilligt abonnementWebmaster service Wordpress hjælp

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Billy regnskabCATonny MikkelsenKH Drivingnordweplylæs lyt lev saxoDanDomainDineroFrie fagforeningCoolcosnr consultingFreeport media & filmWaoo internetELITE2020

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.