Sådan bliver du en bedre forhandler i erhvervslivet

Denne artikel indeholder reklame

At sælge og forhandle er en evne, som kan trænes, ligesom næsten alt andet er

Når man forhandler, står man som to personer og prøver begge at findes en fælles løsning, som begge to finder acceptabel. Man kan bruge en masse tricks i en sådan situation, som kan hjælpe dig med at virke overbevisende. Læs med her.

Forstå dine egne følelser

Selvom vi er professionelle mennesker, kan vi ikke undgå at blive ramt af følelser fra tid til anden. Også når det kommer til erhvervslivet. Derfor er det vigtigt, at du kender til dine egne følelser, og hvad der kan trigge dem. Har du nogle ømme punkter, som nemt kunne spænde ben for dig i sammenhæng med forhandling? Så er det vigtigt at være opmærksom på disse, så du ikke går hen og bliver sur eller måske ked af det, mens du står og er ved at forhandle en vigtig aftale i hus.

Forhandlinger skal altid ske i en sober og nøgtern tone. I som personer er i og for sig ligegyldige i denne sammenhæng, og I man skal derfor forsøge at undgå at tage sit eget følelsesliv med ind i processen. Hvis du vil tilegne dig en masse gode færdigheder, når det kommer til forhandlinger i erhvervslivet, så tjek dette forhandlingsteknik kursus ud via dette link.

Påvirk andres følelser

Det lyder måske en smule fejt, men på samme måde som det er en svaghed for dig at være for følsom i en forhandling, så er det også en styrke for dig at kunne påvirke modparten i denne proces følelsesmæssigt. Kommunikation kan være manipulerende og hele din mimik og gestik kan også spille ind, når det kommer til at virke overtalende og overbevisende.

Hvis du har en sag, du tror på, kan dette ofte ses på dit kropssprog og høres på din stemme. Så hvis du kan, bør du forsøge at overbevise dig selv først, så du står stærkt og står med selvtillid i forhandlingen. Hvis du ovenikøbet smalltalker lidt med din forhandlingspartner og måske også roser vedkommende, vil denne person bedre kunne lide dig og dermed være mere tilbøjeligt til at lytte og blive overtalt af dig. Det vil skabe en positiv stemning fra start af, og I starter dermed rigtigt godt ud.

På denne måde får du vækket positive følelser i den anden, og man ved godt selv, hvordan man hurtigt kan blive grebet af en stemning, når man er i godt humør.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Winefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logoBIDdanmark byfornyelse

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

fagforening maWebmaster service Wordpress hjælpFerratum BusinessConcilio & Co

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

ELITE2020Billy regnskabDanDomainCoolcoslæs lyt lev saxoFreeport media & filmWaoo internetFrie fagforeningnr consultingKH DrivingnordTonny MikkelsenCAweplyDinero

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.