Få dit regnskab på autopilot med Dinero

Denne artikel indeholder reklame

Sæt dit regnskab på autopilot med Danmarks mest anbefalede virksomhed

Det automatiske regnskabsprogram Dinero er Danmarks mest anbefalede virksomhed – og regnskabsprogram. Tjek kernefunktionerne her og forstå, hvordan du kan bruge Dinero til at automatisere dit regnskab.

Gør regnskab let som en leg

Dinero er lavet til selvstændige af selvstændige, der ved, hvad det vil sige at skulle starte sin forretning op med få midler – og uden et stort kendskab til debit, kredit, moms og bilag. 

Netop derfor er de stolte af titlen som Danmarks mest anbefalede virksomhed – og af at tilbyde et intelligent regnskabsprogram, der sågar kan hjælpe med at automatisere din bogføring. Dinero vil være et af de bogføringsprogrammer, der forsøger at begrænse de startende virksomheder mindst muligt, hvorfor du kan betale for Dinero Pro eller bruge deres gratisudgave, Dinero Starter, uden begrænsninger på dine posteringer, fakturaer og kontakter.

Få styr på din moms med ét enkelt klik

Som led i rejsen mod mere automatisk regnskab kan du gennem Dinero bogføre al din moms med ét simpelt klik. Det betyder, at du ikke længere skal rode rundt i din moms og risikere at indberette fejl til Skattestyrelsen. Samtidigt kan du hele tiden følge med i beløbet for din momsafregning, så du ikke bliver negativt overrasket over en potentiel betaling sidst på året.

Systemet giver dig naturligvis besked, så snart det er tid til at indbetale moms, og den smarte moms-funktion er naturligvis tilgængelig, uanset om du springer ud som Dinero Pro-bruger eller eller sværger til Dinero Starter.

Automatisk bogføringshjælp

Er der lidt plads i økonomien til at investere i dit regnskabsprogram for at spare dig selv tid og bøvl? Ja, så er Dinero et oplagt valg. 

Som de eneste på markedet tilbyder Dinero nemlig semi-automatisk bogføringshjælp via deres digitale bogføringsassistent. Assistenten hjælper dig – via indkodede scenarier – med at bogføre dine købsbilag på de rigtige konti, så du ikke bliver snydt for de moms- og skattefradrag, du har ret til. Oven i hatten gør den automatiske bankafstemning det langt nemmere at holde styr på din bank, så du får dit regnskab til at stemme uden at tygge dig gennem en stor bunke manuelt arbejde. 

Dinero kan med andre ord med hjælpe dig til at udføre dit regnskab helt selv – uden at være regnskabsekspert og have forudgående kendskab til bogførings- og regnskabsregler.

regnskab på autopilot med dinero

Få hjælp alle dage året rundt – fra kl. 8 til 23

Er de automatiske hjælpefunktioner ikke helt nok hver gang, så fortvivl ej! Får du brug for hjælp, har du nemlig adgang til support og/eller bogføringshjælp hos Dineros altid hjælpsomme supportafdeling. Det er da også i stor grad Dineros kyndige support, der er skyld i de +1.600 Trustpilot-bedømmelser på samlet 4,9/5, som du kan se et udpluk af herunder.

Fakturér – helt simpelt

Og imens du er i gang med at lette dig selv for administrativt arbejde, kan du ligeså godt rette fokus mod din fakturering. 

De fleste kan nok blive enige i, at det skal være nemt og enkelt at fakturere og modtage betaling af fakturaerne. Hos Dinero har du derfor ubegrænsede salgsfakturaer, så du ikke bliver begrænset i din omsætning og indkomst. Uanset om du er betalende eller gratis bruger, kan du give dine kunder mulighed for at betale med betalingskort eller MobilePay. Med Dinero Pro kan du desuden oprette abonnementer til dine kunder og medlemmer – faktisk lige så meget, som du har lyst til. 

Det smarte med Dineros regnskabsprogram er også, at deres app gør det muligt at fakturere din kunde på farten. Står du og har fikset et hegn eller skudt nogle billeder hos en kunde, kan du altså med det samme få skudt din faktura afsted, så du ikke skal bruge hjernekapacitet på at huske opgaven, når du er tilbage på kontoret eller spiser frikadeller ved middagsbordet om aftenen (sidstnævnte kan jo være en realitet, når man er en selvstændig ildsjæl og skal have enderne til at mødes).

+150 tilvalg til din forretning

Har du en frisørsalon? En håndværker-business, en webshop eller noget helt fjerde? Uanset hvad din virksomhed beskæftiger sig med, har du som Dinero Pro-bruger mulighed for at optimere din arbejdsgang og yderligere automatisere dit regnskab ved at koble en af de mere end 150 eksterne integrationer til Dinero.

Vores samarbejder spænder over alt fra anmeldelses-værktøjer, bookingsystemer, time-sagsstyring, nem betaling, POS-systemer og mange flere moderne teknologier, der gør det nemt at drive din forretning uanset branche – nøjagtigt som Dinero er sat i verden for.

regnskab på autopilot med dinero
Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Zetupweb logoWinefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmark

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

billigt abonnementFerratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælpfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

nordnr consultinglæs lyt lev saxoELITE2020CAweplyDanDomainseo rapportakut vvsbilBILDineroMåltidskasserFrie fagforeningWaoo internetBilly regnskab

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.