Den Store Firmafest
– Kan man det?

Denne artikel indeholder reklame for Peter & De Andre Kopier

Det er, på mange måder, en kold tid, vi lever i - Corona har ramt os alle hårdt

For orkestret Peter og De Andre Kopier blev 70 planlagte koncerter til 7. Med én enkelt gennemført julekoncert på Skråen i Aalborg, som akkurat lod sig gøre med skindet på næsen. Noget af et chok for Danmarks ældste (og nok bedste) Gasolin og Kim Larsen kopiband. Fra fast arbejde til kaos med et trylleslag.

Først stod den på optimisme, da man havde troen på, at Corona var noget, der hurtigt var overstået, og måske slet ikke var så slemt. Vi havde alligevel en tæt pakket kalender for efteråret, som vi kunne læne os op ad. Vi blev klogere, og en vis opgivenhed sneg sig ind, og lagde sig som en dyne over os. Nu er der lidt lys forude, og man begynder at mærke troen og lysten komme tilbage.

Koncertoplevelser via streaming

Herfra har den stået på omstillingsparathed – som i koncertoplevelser via streaming – online med et link til festen indenfor hjemmets fire vægge.

Der tænkes i nye kundesegmenter – hvem kan bruge dette format? Alle “hv”-ordene er i spil. Det er hårdt arbejde, og rutiner og procedurer skal opfindes.

Koncert til dine medarbejdere og virksomhed

Derfor har vi nu et færdigt tilbud, hvor vi producerer live streaming. Noget, vi i den grad, alle trænger til! Vi lover, at spille alle sangene I kender, og koncerten sendes i et fedt produceret format. Der bliver med garanti snakket om andet end Corona på førstkommende arbejdsdag efter koncerten.
firmafest peter og de andre kopier

Den Store Firmafest
med Peter og De Andre Kopier

Under “normale” tilstande, er det ofte kotume, at virksomhederne takker medarbejderne for året, der er gået, ved at afholde julefrokost. Måske har medarbejderne endda ydet en ekstraordinær og fleksibel indsats, eller været rigtig gode til at hjælpe hinanden, i en tid hvor situationen kræver løft i flok.

Efter mange måneder, med rigtig mange restriktioner, havde det været skønt, hvis man, bare for en aften, kunne glemme det hele, og blot nyde. Det er der så mulighed for nu! For vi må godt sidde hjemme hos os selv, og nyde en online koncert. Måske kunne man endda spise en god middag først? Måske har man en makker, som man arbejder tæt sammen med hver dag, som man kunne dele oplevelsen med?

Uanset hvordan man vælger at gøre det, så er der nu endelig mulighed for at takke medarbejderne ved at købe billet til Den Store Firmafest.

Mere info på Peter og De Andre Kopier’s Facebook-side.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
biddanmarkZetupweb logoWinefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

fagforening maFerratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælpbilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

CoolcosweplyDineroELITE2020Freeport media & filmDanDomainTonny Mikkelsennr consultingKH DrivingnordCAlæs lyt lev saxoBilly regnskabFrie fagforeningWaoo internet

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.