Det er på tide med det helt store firmaarrangement

2021inkii

Nu er det snart på tide, at den helt store firmafest bliver afholdt

Restriktionerne i Danmark er ved at være væk, og der er sikkert blevet aflyst flere store arrangementer, hvilket alle ansatte er trætte af. Det skal der snart laves om på. Budgettet til en fest må jo være ved at være forholdsvis stort, da der er samlet ind fra de tidligere aflyste fester. Der er altså ingen undskyldning for ikke at gøre det lidt ekstraordinært.

Derfor finder du nedenfor nogle fede ideer til firmaarrangement, så det kan blive den bedste dag for alle. Det behøver naturligvis ikke at være lige præcis dem, som er nævnt nedenfor. De kan bruges som inspiration, og så kan du tilpasse det alt efter, hvad du tænker, der passer bedst til dine ansatte eller kollegaer.

En madvogn

Hvis det skal afholdes et bestemt sted i løbet af hele dagen, kan det være smart at have en madvogn af en eller anden slags. Det kunne være en pandekagevogn, en isvogn eller en kaffevogn. Der er mange muligheder. Det kan også være en, som kun lejes i et par timer. Man kan også leje en pølsevogn til natmad, hvis der er fest om aftenen. Uanset hvad, vil det være et kæmpe hit.

En fed kunstner

Der burde som sagt være sparet lidt penge sammen i festudvalget, grundet tidligere aflyste fester. Derfor kan det være i år, at der bliver hentet en lidt større kunstner ind, end der plejer. Det vil helt sikkert imponere forsamlingen, og det kan være med til at skabe en god stemning. Det behøver ikke nødvendigvis at være musik. Det kunne også være stand-up eller en spændende foredragsholder. Der er mange muligheder, alt efter hvilken virksomhed, i driver.

En lille gave

Selvom dette ikke er en idé til en aktivitet, så kan den stadig bruges. Giv de ansatte en lille gave som tak for det ekstra gode arbejde, de har lavet de sidste par år. Alle ved hvor hårdt det har været, og det skal da belønnes en lille smule ekstra.

Forhåbentlig er du blevet en lille smule klogere på, hvad du kan finde på til det næste firmaarrangement. Der er selvfølgelig mange flere muligheder, men de ovenstående kan bruges som inspiration. Det kan være svært at planlægge og vælge, men i sidste ende skal du huske på, at folk bare har glædet sig så længe til det næste arrangement, at de bliver glade uanset hvad. Det bliver bare rart at kunne være sammen med kollegerne, uden at skulle forholde sig til arbejdet.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
biddanmarkZetupweb logoWinefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

fagforening maFerratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælpbilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

nr consultingakut vvsbilBILWaoo internetweplyDineroMåltidskasserBilly regnskabseo rapportlæs lyt lev saxoFrie fagforeningELITE2020DanDomainnordCA

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.