Opret et ApS nemt og hurtigt

2021inkii

Legal Desk tilbyder en nem og hurtig service til oprettelse af ApS

Du sparer tid og penge i forhold til, hvis du gik til en traditionel advokat, og du er  sikret samme sikkerhed og gyldighed.

Udfyldelse af formular

Legal Desk er en digital platform, hvor du opretter juridiske dokumenter med samme sikkerhed og gyldighed, som hos en advokat. Det eneste du skal gøre er at udfylde en formular.

Når du udfylder formularen, skal du vælge, hvilke registreringer, vi skal foretage på dine vegne. Eksempelvis om virksomheden skal registreres for import og eksport. Så snart du har udfyldt formularen og betalt, modtager du selskabsdokumenterne. Dokumenterne kan du underskrive digitalt eller i hånden, ligesom du kan invitere andre parter til at underskrive dem via hjemmesiden. Legal Desk sørger for at få virksomheden sendt til registrering hos Erhvervsstyrelsen, hvorefter du vil modtage dit CVR-nummer. Du kan hele tiden følge din proces via din profil på hjemmesiden.

Effektiv sagsbehandling

Legal Desk har sagsbehandlere, som sørger for, at du får den rette service og får oprettet din virksomhed. I forbindelse med oprettelse af et ApS, sørger Legal Desk blandt andet også for bekræftelse af selskabskapital. 

Når du opretter et ApS, skal der indskydes 40.000 kr. i startkapital. Ved at benytte sig af Legal Desk, foregår det således, at man overfører pengene til en klientkonto hos os, hvorefter vi bekræfter kapitalens størrelse. Så snart virksomheden har oprettet en erhvervskonto, tilbagefører vi beløbet.

Vores service og sagsbehandling gør det både nemt og hurtigt for dig. Opret ApS i dag med Legal Desk.

Hvorfor vælge et ApS?

Et ApS er et anpartsselskab og kategoriseres derfor som et kapitalselskab. Dog slipper du ved et ApS for de mange formkrav, som der ellers er ved kapitalselskaber som eksempelvis et A/S. En af de største fordele ved et ApS, er den begrænsede hæftelse. 

Den begrænsede hæftelse omfatter, at ved økonomiske problemer, så kan kreditorer kun gøre udlæg i selskabskapitalen og ikke din private formue. Ved kapitalselskaber holdes privat- og virksomhedsøkonomi nemlig 100 % adskilt. Dette er også årsagen til, at selskabets kapital alene kan stå på en erhvervskonto og ikke på ejerens private konto. Modsætningsvis vil der ikke være tale om en begrænset hæftelse ved personligt ejede virksomheder, såsom enkeltmandsvirksomheder. Ved enkeltmandsvirksomheder vil ejeren være personlig ansvarlig for virksomhedens økonomiske forpligtelser. Det medfører, at kreditorer kan gøre udlæg i din private formue, som bil, hus osv.

Derudover er det, modsat eksempelvis enkeltmandsvirksomheder, nemt at overdrage anparter til nye investorer eller medejere. Samtidig kan du oprette en holdingstruktur, som muliggør skattefrit udbytte og frasalg.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Winefamly vinZetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmark

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

fagforening maWebmaster service Wordpress hjælpbilligt abonnementFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

akut vvsbilBILBilly regnskablæs lyt lev saxoCAWaoo internetDanDomainFrie fagforeningDineroMåltidskassernordELITE2020nr consultingweplyseo rapport

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.