Nye rammer omkring dit firma? Her er de bedste tips til dit erhvervsbyggeri

Denne artikel indeholder reklame 

Gode tips til dit kommende erhvervsbyggeri

Måske du allerede har den perfekte virksomhed, men nu er det på tide at få bygget nogle lokaler. Det kan være, at du mangler kontorerne, lagerbygningen eller lignende for at få din virksomhed til fortsat at vokse. Hvis man ikke har erfaringen fra tidligere, så kan det være svært at kaste sig ud i et stort byggeprojekt. Derfor er der her samlet nogle tips og tricks, så du kan få bygget de bedste forhold til virksomhed.

Find den helt rigtige placering

Hvis det er en stor lagerbygning, som du skal have bygget, så gør det ikke noget, at byggeriet er ude på landet. Skal du derimod have bygget en butik op, så kan placeringen være væsentligt i forhold til kundernes færden. Gør op med dig selv, hvad der er vigtigst for dit firma og slå til, hvis du finder det rigtige sted.

Tænk økonomisk uden at gå på kompromis med kvalitet

Hvis du forsøger at udbygge din virksomhed eller mangler lokaler til en ny virksomhed, så har du ikke nødvendigvis så mange midler, som måske ville være ideelt. Selv hvis økonomien i virksomheden går godt, så kan det stadig svare sig at spare, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. En måde, hvorpå du kan tænke økonomisk, er ved at finde billige håndværkere, som har et godt ry, er arbejdsomme, og som kan være med til at få din vision til at blive virkelighed.

Sørg for at have en realistisk plan, inden du går i gang

Planer kan naturligvis ændre sig, og det nytter ikke noget, at du står fast på ting, som ikke kan lade sig gøre i forbindelse med dit byggeprojekt. Det er dog bedre at have en idé og en vision at gå efter for alle parter involveret i byggeriet. Det kan være plantegninger, som er blevet skitseret, men også en tidshorisont eller tidslinje. Hvis du har disse på plads, er det også nemmere at formidle videre. Dertil bør tidslinjer og andet også være realistiske.

Indhent flere forskellige tilbud

Langt de fleste håndværkere og byggefirmaer vil med glæde give dig et tilbud på netop den bygning eller kontor, du måtte ønske. Ofte er disse tilbud uden forpligtelser, så du kan vælge den, som passer bedst til dig. Ved at indhente flere tilbud, kan du hurtigt få et overblik over, hvor du får mest på pengene, hvilke garantier der er inkluderet og hvorvidt dine udtænke planer kan lykkes.
Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Zetupweb logoBIDdanmark byfornyelseWinefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum BusinessConcilio & Cofagforening maWebmaster service Wordpress hjælp

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

CAnr consultingBilly regnskabFrie fagforeningCoolcosnordELITE2020weplyFreeport media & filmDanDomainTonny MikkelsenDinerolæs lyt lev saxoKH DrivingWaoo internet

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.