Microsoft: For den erhvervsdrivende

2021inkii

Nu til dags producerer og distribuerer Microsoft stort set alt til kontorer

Microsoft har uden tvivl udviklet sig til en af de største virksomheder inden for computere, softwares og andre kontor gadgets. Hvilke produkter er egentlig de mest kendte fra Microsoft, og hvorfor egner de sig så godt til kontorbrug? Det forsøger vi at berette om i denne artikel

Microsoft Office Professional Plus

Vi kender nok alle til Microsoft Office enten fra skolen eller fra universitetet. Dog er denne Microsoft Office Professional Plus en opgradering, som specifikt er designet for at gøre livet på et kontor nemmere.

Der er ikke noget bedre, end at kunne benytte sig af Powerpoint, når man skal lave en præsentation. En Powerpoint præsentation engagerer lytterne og hjælper dig fremlægge ved hjælp af stikord. Samtidig kan man bruge Excel til enhver situation, hvor man skal skabe sig et overblik. Der er i sandhed noget for alle i en Microsoft Office pakke – så hvorfor ikke investere i opgraderingen?

Microsoft Surface Hub

Når du skal lave dine præsentationer i Powerpoint, virker det altid bedst, når præsentationen bliver vist på en passende skærm. Her kommer Microsoft Surface Hub ind i billedet! Her kan man fremvise en præsentation uden ødelagte pixels eller dårlig skærmopløsning. Du kan læse mere om Microsofts løsninger her. Microsoft Surface Hub kan ligeledes bruges som skærm til at lave videoopkald i møder. Her bliver kollegaerne på skærmen pludselig meget mere inkluderet, end de før har været.

Foruden at være en gadget, som både kan bruge i mødelokalet men også til præsentationer, er denne Microsoft Surface Hub transportabel. Den kan nemt flyttes fra rum til rum og være anvendelig lige præcis der, hvor der er brug for den.

Headsets fra Microsoft

Microsoft sælger utallige forskellige headsets, hvad end I er til hørebøffer eller små høretelefoner. Der er ingen tvivl om, at enhver ansat har lov til at have hver deres headset, så de altid har muligheden for at lytte til deres egen musik – hvad end de ønsker at lytte til noget eller blot for at skærme af for lyden fra kontoret.

Microsoft har specialiseret sig i at udvikle headsets som har en dertilhørende mikrofon, så eventuelle sælgere ikke behøver at sidde med en telefon i hånden. Hvad end I har brug for i denne afdeling, er der ingen tvivl om, at Microsoft – med deres store sortiment – også kan afdække jeres behov i forbindelse med headsets.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
erhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmarkWinefamly vinZetupweb logo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælpbilligt abonnementfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

nordMåltidskasserlæs lyt lev saxoELITE2020bilBILCAseo rapportWaoo internetBilly regnskabDineroakut vvsnr consultingDanDomainFrie fagforeningweply

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.