Meld dig ind i et erhvervsnetværk og tag din virksomhed til næste niveau

Denne artikel indeholder reklame

Udnyt muligheden for at stifte nye bekendtskaber, møde samarbejdspartnere, leverandører og få sparring, som kan tage din virksomhed til næste niveau

Når du driver virksomhed, er det vigtigt, at du netværker. Når du netværker, møder du ligesindede, og det kan i mange tilfælde være væsentligt for din virksomheds succes. Samtidig får du lov til at dyrke din interesse med andre iværksættere, der deler din passion.

Hvad kan jeg bruge et erhvervsnetværk til?

Et erhvervsnetværk er en gylden mulighed, når du skal tage din virksomhed til næste niveau. Der findes mange forskellige erhvervsnetværk, og det er forskellige, hvad du kan få ud af dem, da det afhænger af det enkelte netværk.

Hos nogle erhvervsnetværk kan du eksempelvis få hjælp til at stifte anpartsselskab og komme godt fra start, mens du hos andre erhvervsnetværk kan finde sparrings- og samarbejdspartnere, mentorer og lignende.

Det er vigtigt, at du samtidig selv bidrager aktivt, når du er en del af erhvervsnetværket. Du får ikke noget ud af det, hvis du udelukkende ønsker at gavne din egen forretning, men ikke er interesseret i at hjælpe andre. 

Du skal derfor regne med, at du primært skal hjælpe andre i det første stykke tid, du er medlem. Når du har fået etableret dig nogle gode kontakter, kan du begynde aktivt at bruge erhvervsnetværket til at styrke din egen virksomhed.

Hvordan finder jeg et erhvervsnetværk?

Når du skal finde et erhvervsnetværk, skal du først og fremmest gøre dig nogle tanker om, hvilket netværk du ønsker at melde dig ind i. Der findes mange forskellige, og det er derfor væsentligt, at du vælger ét, som rent faktisk kan gavne din virksomhed.

Efter du har gjort dig nogle tanker omkring, hvad du vil have ud af at melde dig ind i et erhvervsnetværk, kan du begynde at lede efter et. Her har du mange muligheder, og de varierer, afhængigt af hvor i landet du er bosiddende.

Mange lokale sportsklubber og -foreninger har erhvervsnetværk, som du kan blive medlem af, hvis du bliver sponsor. Her forpligter du dig typisk til at være en aktiv del af erhvervsnetværket, samtidig med at du støtter den lokale klub eller forening.

Andre steder findes der frivillige erhvervsnetværk, som du kan melde dig ind i. Du kan altid søge hjælp hos kommunen, hvis du ønsker anbefalinger af specifikke erhvervsnetværk, som henvender sig til dig og din virksomhed.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
BIDdanmark byfornyelseZetupweb logoWinefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Concilio & CoWebmaster service Wordpress hjælpFerratum Businessfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

DanDomainnordnr consultingDineroKH DrivingELITE2020CATonny Mikkelsenlæs lyt lev saxoFreeport media & filmWaoo internetweplyBilly regnskabFrie fagforeningCoolcos

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.