Find nye leads og sælg mere med Lasso X

Denne artikel indeholder reklame

Få flere leads med det ultimative salgsværktøj fra Lasso X

Lasso X har udviklet det ultimative salgsværktøj til dig, der sælger B2B. Den innovative portal er en samlet vidensportal, hvor du kan få viden om dine kunder, konkurrenter og dit marked. Alt sammen baseret på offentlige tilgængelige data – og præsenteret i en brugervenlig løsning.

Hurtigt overblik - kend dit lead

Før du tager kontakt til en potentiel kunde, kan du slå virksomheden eller personen op, og få fuldt indblik i data om denne: Virksomheders staminformationer, historik, ejerstruktur, nøgletal og personkreds – og personers ejerskaber, netværk og værdi.

Du kan følge virksomheden og få at vide, når der sker ændringer – så du er klædt på til en dialog.

Kort sag: Al den data, du har brug for, hvis du skal kende en kunde og optimere dine chancer for salg.

Find nye kunder, der matcher dine kriterier

I Lassos målgruppesøgning kan du søge virksomheder frem på dine egne kriterier: Er du interesseret i alle nyopstartede virksomheder på Sjælland eller alle software-virksomheder med mange ansatte og høj egenkapital? Du vælger kriterierne og kan eksportere data eller følge virksomhederne i Lassos løsning.

Samtidig kan du gemme kriterierne – og løbende få at vide, hvis der åbner nye virksomheder i netop dit segment.

Du kan også bruge Lassos intelligente ’tvillingesøgning’, der finder virksomheder, der matcher dine eksisterende kunder, og som kunne være potentielle gode leads for dig. Tvillinge-virksomhederne matches som udgangspunkt på branche, størrelse, geografi og økonomi – men du kan selv vælge, om nogle kriterier er vigtigere end andre. Når du præsenteres for en tvilling, kan du gemme det i en liste – eller du kan fjerne den og se en ny eller sende den til jeres eventuelle dialer-system.

Har lyst til at høre mere, så kontakt Rasmus Sørensen på tlf: 30275143 eller se mere på Lassox.com.

lasso x

Eksempel på en virksomheds tvillinger.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Zetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalWinefamly vinbiddanmark

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum Businessfagforening maWebmaster service Wordpress hjælpbilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

weplynr consultingDineroTonny MikkelsenFreeport media & filmELITE2020KH DrivingDanDomainBilly regnskabFrie fagforeninglæs lyt lev saxoCoolcosWaoo internetnordCA

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.