Kontorløsninger til alle behov tæt på letbanen og motorvejen i Odense

2021inkii

Har du hørt om kontorfaciliteterne hos Syddanske Forskerparker? Hvis ikke – så er de værd at have i tankerne, hvis du skal bruge nyt kontor til virksomheden.

Syddanske Forskerparker har et bredt udvalg af kontorlejemål, og der er helt sikkert et kontor, der passer til din virksomhed, uanset om I er en startup, en scale-up eller en allerede veletableret virksomhed.

Placering

Syddanske Forskerparker holder til i det hastigt voksende område omkring Campus Odense, hvor flere og flere virksomheder flytter til. Deres faciliteter er topmoderne, og med en beliggenhed tæt på Syddansk Universitet, det nye supersygehus, letbanen lige udenfor døren samt motorvejen i nærheden, så bliver det ikke nemmere at komme til og fra kontoret.

Forskellige og fleksible kontorløsninger til alle behov
Syddanske Forskerparker er den perfekte løsning for et væld af virksomhedstyper. De har kontorer i forskellige størrelser, og de har kontorlokaler, der kan skræddersys, efter hvad der er brug for i netop din virksomhed. Nogle af deres mange kontormuligheder er:
Eget kontor: Hvis I har brug for at lukke døren i ny og næ
– Åben kontorplads: Hvis motivationen er i top, når man arbejder i et dynamisk og åbent kontorfællesskab
– Virtuelt kontor: Hvis I ikke har behov for et fast kontor, men vil have 24/7 adgang til både at kunne arbejde i Forskerparken og Videnbyen
– Kontor på dags- eller ugebasis: Hvis virksomheden i en kort periode har brug for en base i Odense
– New Bizz: Billigt kontortilbud til nyopstartede virksomheder der maksimalt er tre år gamle
– Værksted & showroom: Hvis der er brug for mange kvadratmeter, showroom og andet hvor der er en loftshøjde på hele 4 meter

Moderne faciliteter og service på højt niveau

En af fordelene ved at leje sig ind hos Syddanske Forskerparker er, at man slipper for at skulle fokusere på alle de praktiske ting, man ofte bruger unødvendigt lang tid på, når man har eget kontor. Så alle kontorlejere hos Syddanske Forskerparker får:

– Gratis parkering
– Bemandet reception der tager imod gæster og pakker
– Kontorrengøring på professionelt niveau
– Fælles kantine med frokostordning og mulighed for mødeforplejning
– WiFi samt adgang til printere og scannere
– Sociale og faglige arrangementer
– Fri adgang til møde- og konferencelokaler

Fællesskab og netværk i kontorlandskabet

Syddanske Forskerparker har stor erfaring med at tage imod nye virksomheder til deres kontormiljøer, ligesom de allerede lejende virksomheder massevis af gange har taget imod nye kontorkollegaer med stor succes.

Miljøet er skabt til at fremme netværk, vidensdeling og læring. Derfor får du hos Syddanske Forskerparker ikke bare gode faciliteter til egen virksomhed – du får også en unik mulighed for at videreudvikle din virksomhed i et inspirerende og dynamisk kontormiljø.

Kom forbi og oplev de fede faciliteter

Det er klart et besøg værd at tage forbi Syddanske Forskerparker, så du med egen krop kan mærke det inspirerende miljø, de skaber for deres mange forskellige kontorlejere.

Du kan finde Syddanske Forskerparker, ligesom du kan læse endnu mere om deres kontorlokaler på: https://syddanskeforskerparker.dk/kontorlokaler/.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
biddanmarkerhvervsnetvaerk Niipit portalWinefamly vinZetupweb logo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Webmaster service Wordpress hjælpFerratum Businessbilligt abonnementfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Kontorløsninger

Kontorløsninger til alle behov tæt på letbanen og motorvejen i Odense

Har du hørt om kontorfaciliteterne hos Syddanske Forskerparker? Hvis ikke – så er de værd at have i tankerne, hvis du skal bruge nyt kontor til virksomheden. Syddanske Forskerparker har et bredt udvalg af kontorlejemål, og der er helt sikkert et kontor, der passer til din virksomhed, uanset om I er en startup, en scale-up eller en allerede veletableret virksomhed.

Læs mere
Hvordan lærer vi bedst i 2024

Hvordan lærer vi bedst i 2024

I en verden, hvor teknologien udvikler sig hurtigere end nogensinde, ændrer vores tilgang til læring og uddannelse sig også markant. I 2024 findes der en lang række innovative læringsmuligheder, der strækker sig langt ud over de traditionelle uddannelsesinstitutioners mure. Disse muligheder inkluderer fleksible og personligt tilpassede læringsveje, som tilgodeser individuelle behov og livsstil – og de er begyndt at hitte

Læs mere
Egen IT-afdeling

Egen IT-afdeling vs. outsourcing af IT-service

Driver du dit eget firma, er der mange ting at tage stilling til hele tiden. Blandt andet skal du finde ud af, hvorvidt det giver bedst mening at have din egen IT-afdeling eller ej. Det er nemlig ikke i alle tilfælde, at det er værd at bruge penge på dette. Tværtimod kan der være mange situationer, hvor man er bedre

Læs mere
ELITE2020seo rapportDineronordCAbilBILweplyMåltidskasserlæs lyt lev saxoWaoo internetnr consultingFrie fagforeningDanDomainakut vvsBilly regnskab

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.