Inspiration til hvordan kan give din virksomhed et unikt præg

2021inkii

Giv din virksomhed et unikt præg til inspiration for andre

En god indretning af sin virksomhed kan være med til at give nogle unikke træk og derved liv og sjæl. Dette vil også adskille lige præcis din virksomhed fra dine konkurrenter og give investoren eller kunden en mulighed for at huske lige netop din virksomhed. Hvis du ikke formår og få din virksomhed til at se godt ud kan det også give udefrakommende et negativt syn på din virksomhed. Herved er en uoverskuelig og rodet virksomhed heller ikke et godt signal og sende.

I dette oplæg vil du få inspiration og nogle gode råd til hvordan du kan gøre indrette din virksomhed til punkt og prikke.

Inventar

Inventar er den vigtigste del af indretningen. Hvis der er tale om en virksomhed bestående af kontorer, er det herved også vigtigt at dit inventar er behageligt og støttende og sidde i, da dine medarbejder ellers kan få ondt i ryg eller nakke.

Dette betyder dog ikke at dit kontorinventar eller kontorartikler skal være helt nyt, da genbrugte eller gamle inventar samt materialer er den helt store trend i dag. Du vil dermed også få muligheden for at give dit kontor charme og sjæl, ved at sætte et unikt præg på kontoret. Det er op til den enkelte hvilket signal du gerne vil sende ud fra din virksomhed og dermed skal du også sørge for at det signal stemmer overens med virksomhedens principper, mål og visioner.

Dette vil give udefrakommende en mulighed for at afspejle jeres vision i jeres indretning og dermed huske jeres virksomhed bedre. Hvis du derimod har svært ved, at indrette din virksomhed og har sat dig lidt fast i dette, skal du ikke frygte. Der er altid mulighed for at få en professionel rådgivning af en som har faglighed indenfor indretning.

Giv din virksomhed et nyt og frisk look

For at få dette nye, friske look kan det være en ide og male væggene i din virksomhed. Dette kommer dog også an på hvilket slags virksomhed du gerne vil optimere, da det ikke er alle virksomheder som bliver set af kunder og udefrakommende. Derudover giver nymalede vægge et seriøst look, lige meget hvilken farve du vælger og male dem i. Du kan vælge en neutral farve men farverige nuancer er helt bestemt også en mulighed.

Der er også mange virksomheder som er begyndt kun og male nogle få vægge i en meget farverig nuance og de andre i en neutral farve. Dette giver ligesom din virksomhed et farvespil og dermed også nogle vægge som komplementerer hinanden godt. Det kan herved også give en slags rød tråd igennem hele virksomheden som også give et stilet, unikt og råt look. 

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
erhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmarkZetupweb logoWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

billigt abonnementWebmaster service Wordpress hjælpFerratum Businessfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

KH DrivingFreeport media & filmCADanDomainlæs lyt lev saxoELITE2020nr consultingBilly regnskabTonny MikkelsennordweplyFrie fagforeningWaoo internetCoolcosDinero

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.