Hvordan gør mig sig selv attraktiv på jobmarkedet online

2021inkii

Uanset om man lige er blevet færdig med sin videregående uddannelse eller man har været på jobmarkedet længe, er det vigtigt at være tilstede online med sine færdigheder

Verden bliver mere og mere online og virksomheder begynder at kigge mere og mere på de online profiler man har, til at bedømme hvem man skal tage ind i sin organisation. Derfor er det vigtigt, at man også har en online profil, der viser hvem man er som person, samt de erfaringer og egenskaber man har til jobmarkedet. Denne artikel vil komme med tre gode råd til hvordan man kan gøre sig selv mere attraktiv for virksomheder online. Find derfor en af de mange kuglepenne med logo frem, og skriv en masse noter – på den måde kan man få opdateret sin profil online. Læs mere her.

Vælg de rigtige sociale medier

Sociale medier er en stor del af de fleste hverdag. Sociale medier er ikke kun diskussioner og feriebilleder, men det er også en måde man kan vise sig selv frem på. Her er det vigtigt, at man benytter sig af de sociale medier rigtigt. En af de sociale medier, som er designet til jobmarkedet og den virkelig man kommer ud i er LinkedIn. LinkedIn er et godt socialt medie, der giver en masse muligheder for at vise sine færdigheder. Derfor kan man overveje at opdatere – eller oprette en, hvis man ikke har en – så man kan få mest muligt ud af sin online profil. Det gode ved LinkedIn er dens kultur, som ikke ser ned på at få en masse forbindelser. Følg og skab forbindelser med en masse erhvervsdrivende og venner inden for den branche, man ønsker at arbejde i. Det kommer til at give pote i den lange ende.

Online CV - tænk ud af boksen

Et online CV er en god måde, man kan spice sin online profil op på. Mange sider giver en mulighed for at skabe sin egen hjemmeside gratis, hvor man lave et link til hvem end der ønsker at se. Det er godt at have på sin profil udover ens færdigheder. Send det med til jobansøgninger i stedet for det klassiske word-dokument.

Vær indbydende og kompetent

Billeder og rigtig grammatik er vigtig når man opbygger sin online profil. Tag god tid når man opretter den, det er med til at vise at man er kompetent og indbydende. Vær sikker på at man har nogle billeder, der viser hvem man er, uden at komme frem som uprofessionel. Her kan man få familie og venner til at hjælpe med at tage gode billeder.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Winefamly vinZetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmark

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum Businessbilligt abonnementWebmaster service Wordpress hjælpfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Billy regnskabnr consultingCAlæs lyt lev saxoTonny MikkelsennordCoolcosFreeport media & filmFrie fagforeningDineroDanDomainweplyELITE2020Waoo internetKH Driving

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.