Hvad er en leicode, og hvad betyder det for dit firma

2021inkii

Man skal holde styr på mange ting, når man har et firma

Har du en virksomhed, så mist ikke overblikket. Du har en hel virksomhedsøkonomi, som du skal holde styr på, der skal anskaffes en masse udstyr, man skal finde de rigtige at ansætte, betale moms og skat, og så videre. Men det kan også være vigtigt, at man sørger for at have en leicode. Men hvad er det overhovedet? Det kan du finde ud af, hvis du læser med i denne artikel.

En leicode svarer til et CVR-nummer

Har du et firma, har du forhåbentlig også et CVR-nummer. Har du ikke det, så er det faktisk ikke registreret som en virksomhed i Danmark. Få en leicode allerede i dag, hvis det kan være noget for din virksomhed.

Skal jeg have en leicode i mit firma?

Men det er ikke nødvendigvis alle firmaer, der skal have en leicode. Det er noget, som man skal bruge, hvis man ønsker at handle med forskellige former for værdipapirer. Det kan f.eks. være ting som aktier, futures og så videre. Du kan ikke handle med værdipapirer, hvis du ikke har en leicode.

Hvordan gør man?

Når man har fået en leicode, så betaler man et beløb. Derefter skal du huske årligt at sørge for, at din leicode bliver fornyet. Ellers kan du igen ikke handle med værdipapirer i firmaet. Det er heldigvis ikke noget, der er så svært, og det er også noget, som du kan få hjælp til.

Hvem kan hjælpe mig med at få en leicode?

Du kan få en leicode gennem GLEIF – også kendt som LOUs – som er en nonprofit organisation. Her kan du få godkendt din leicode, og så kan du snart komme i gang med at handle med forskellige værdipapirer i firmaet. Det kan være en stor fordel at handle med værdipapirer, og ofte er det også noget, som man kan tjene ekstra penge på til firmaet.

En virksomhed med styr på det hele

Vil du gerne have styr på din virksomhed? Så kan det være, at du har brug for en leicode, så du kan være sikker på, at du overholder reglerne, når det kommer til at handle med værdipapirer. Hvis du gerne vil have en virksomhed med styr på det hele, så kan det være, at du allerede i dag skal tage kontakt for at finde ud af, om du har brug for en leicode i dit firma.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Winefamly vinZetupweb logobiddanmarkerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælpfagforening mabilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Freeport media & filmDanDomainCoolcosDineroBilly regnskabFrie fagforeningWaoo internetKH Drivingnordweplylæs lyt lev saxoELITE2020CATonny Mikkelsennr consulting

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.