Her kan du få bukket eller skåret dit metal

2021inkii

Bygger du i metal og har brug for hjælp til kantbukning eller ligende?

Er du typen, der er kreativ og derfor nogle gange står med nogle projekter, du godt kunne bruge lidt hjælp til at føre i land? Det kan f.eks. være, at du er ved at bygge noget i metal, og du nu har et stort stykke materiale, der skal bukkes, før du kan bruge det?

Det er de færreste, der lige kan bukke et stykke metal derhjemme. Det kræver nemlig, at man har de helt rigtige redskaber, og det er ikke lige noget, de fleste har til at stå i skuret. Derfor er det smart, at du kan få andre til at bukke dit metal. Det kan du læse meget mere om i denne artikel.

En anerkendt produktionsmetode

Det kan godt være, du ikke har hørt så meget om kantbukning, men det er faktisk en meget anerkendt produktionsmetode inden for faget.

Hvis du pludselig stå med et stykke metal, du skal have bukket, så kan du altså vælge at gå til nogen, der kan gøre det for dig. Det er smart, for det betyder også, at du ikke selv skal bruge penge på noget dyrt værktøj, som du måske alligevel ikke skal bruge særlig meget. Så er det her da en meget smartere løsning.

Hvad kan man bukke?

Men er det så alt metal, man kan bukke? Der bruges ikke varmepåvirkning, når metallet bøjes. Derfor behøves du altså ikke at være opmærksom på, hvorvidt dit metal kan tåle varmepåvirkning.

Det er dog naturligvis vigtigt, at metallet kan holde til selve bøjningen. Det er både muligt at presse og bukke aluminium, stål, rustfrit stål, samt andre metaller. Du har altså masser af muligheder for at få bukket lige netop den slags metal, du står med derhjemme.

Du kan også få skåret dit metal ud

Det kan også være, du står med en metalplade, som ganske simpelt er for stor. Her har du også mulighed for at få den skåret ud til en mindre størrelse, der passer til dit projekt. Dette kan man gøre ved hjælp af laserskæring, som nemt og sikkert kan sørge for, at du får den rigtige størrelse metalplade med hjem igen.  Det er derudover også muligt at få lavet overfladebehandling efter bukningen eller skæringen. Det betyder, at du får et produkt tilbage, der ikke bare er i den rigtige form eller størrelse, men som også er blevet overfladebehandlet, så det holder bedre.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
erhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logobiddanmarkWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Webmaster service Wordpress hjælpfagforening maFerratum Businessbilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

KH DrivingFreeport media & filmweplyDineroDanDomainCAnr consultingELITE2020Billy regnskabWaoo internetTonny MikkelsenFrie fagforeningCoolcosnordlæs lyt lev saxo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.