Har I den telefoni I fortjener?

2021inkii

Professionel erhvervstelefoni til alle

I dag er professionel erhvervstelefoni tilgængelig for alle. Cloud-baserede løsninger gør telefonien både billigere og bedre.

Professionel erhvervstelefoni er ikke længere forbeholdt store virksomheder. Moderne telefonsystemer er i dag superfleksible og lette at tilpasse. Uni-tel leverer skalerbar telefoni til erhverv i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Uni-tels løsninger er kendetegnet ved driftssikkerhed, kvalitet og fleksibilitet. Platformen er udviklet til at være ekstremt skalerbar. Det betyder, at den både kan benyttes af helt små virksomheder med 2-3 medarbejdere og virksomheder med hundredevis af ansatte.

Erhvervstelefoni på farten

Mange virksomheder fravælger i dag helt de stationære talefoner og lader mobilen være omdrejningspunktet. Alligevel vil det for mange være utilstrækkeligt blot at have helt individuelle mobiler.

Derfor har Uni-tel udviklet en app, som rummer alle de vigtigste features fra et moderne telefonsystem. Benyt fx omstilling, meld dig ind og ud af køer og lav automatiske profiler, der skifter alt efter, hvornår du er ledig og tilgængelig. Alt sammen direkte fra mobilen. Uni-tel står også klar med et billigt mobilabonnement til erhverv.

Uni-tels mobiltelefoni er fuldt integreret til desktop. Det betyder, at det er let at flytte igangværende kald mellem mobilen og bordtelefonen, hvis man har begge dele med i sin løsning.

Løft niveauet på kontoret

For de fleste er telefonien stadig en helt uundværlig del af forretningen. Med Uni-tels platform er det let at integrere den til virksomhedens øvrige systemer. Mange opfatter det som svært, men i praksis skal der ikke så meget til for at lave en god integration til både CRM og ERP-systemer. Noget, der ikke blot professionaliserer kontakten til kunder og samarbejdspartnere, men også giver administrative besparelser indadtil.

Uni-tel integrerer også til alle de store og kendte løsninger til callcentre og kontaktcentre.

Læs mere om Uni-tels telefoni på uni-tel.dk eller ring til Uni-tel på +45 6910 2200 for at høre mere.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Winefamly vinbiddanmarkerhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum Businessbilligt abonnementfagforening maWebmaster service Wordpress hjælp

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Billy regnskabCoolcosFreeport media & filmCAWaoo internetTonny Mikkelsennr consultingFrie fagforeningnordKH DrivingweplyELITE2020læs lyt lev saxoDanDomainDinero

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.