Fibernet til virksomheden? Her er tre grunde til, at fiber er et godt valg

2021inkii

I den moderne, teknologiske og globale verden er det alfa omega for alle virksomheder og arbejdspladser med en velfungerende internetforbindelse

Alt andet vil kunne betyde store konsekvenser for både arbejdsgangen og effektiviteten i en virksomhed, samt dermed også for medarbejdertilfredsheden og i sidste ende omsætningen. Det er derfor vigtigt at finde den rette løsning, og det er der heldigvis råd for. GlobalConnect er eksperter i hurtige og effektive fiber B2B løsninger og har stor erfaring med at hjælpe virksomheder i denne proces. Her kommer tre grunde til, at fiber fra GlobalConnect er et rigtig godt valg. Et valg som vil kunne afhjælpe problemerne med løst eller langsomt internet i virksomheden og dermed komme mange frustrationer til livs.

Lynhurtig forbindelse

Fibernet er en netforbindelse der fungerer ved hjælp ultratynde lyslederkabler – en langt hurtigere og mere effektiv metode end de kobberkabler hvorigennem bredbånd transporteres. Ligeledes er fibernet også den nyeste teknologi af de to. Når man bruger fibernet kan en stor mængde af data transporteres gennem kablerne på ganske kort tid. Det er derfor lynhurtigt og meget mere effektivt end ved bredbånd, som er en både langsommere og mere usikker form for internetforbindelse. Fibernet kan på den måde være med til at sikre, at internetforbindelsen ikke får negative konsekvenser for produktiviteten og effektiviteten i en virksomhed. En rigtig god grund til at vælge fibernettet til.

Stabilitet giver tryghed

Fibernet er dog ikke bare hurtigt, men også utroligt stabilt – alt hvad man kan ønske sig af internettet i en virksomhed. På den måde kan medarbejderne koncentrere sig om det vigtigste – nemlig arbejdet. Det giver større arbejdsro og arbejdsglæde for alle. Chefer såvel som ansatte. Med fiberløsninger fra GlobalConnect gives desuden sikkerhed for, at internettet ikke bliver forstyrret af andre uvedkommende brugere, der pludselig hopper på. Virksomhedens fiberforbindelse er helt privat, hvad der både betyder stabilitet og hurtighed, men også en større sikkerhed i forbindelse med arbejdet. Med fiber er der ingen grund til bekymringer.

Service og kompetence

Således er der flere gode grunde til at vælge fibernet. GlobalConnect har stor kompetence inden for fibernet og IT-løsninger til virksomheder og sætter den enkelte virksomheds tryghed højt. Derfor er der konstant opmærksomhed på, at kvaliteten er i top, og købes der fibernet hos GlobalConnect fås desuden tillægsprodukter, der eksempelvis beskytter mod cyberangreb og lignende. Det gælder også ting såsom at gendanne eventuelt tabte data. GlobalConnect tager ansvar og yder service af høj kvalitet.
Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
biddanmarkZetupweb logoWinefamly vinerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

billigt abonnementfagforening maWebmaster service Wordpress hjælpFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

akut vvsWaoo internetweplybilBILDanDomainMåltidskasserDinerolæs lyt lev saxoBilly regnskabnordnr consultingFrie fagforeningELITE2020CAseo rapport

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.